Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

22 Απριλίου, 2017

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Πετρούνιας (video) – Συγχαρητήρια από την Πολιτειακή και Πολιτική

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για τρίτη σερί φορά ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας.
Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων βαθμολογήθηκε με 15.433 (σ.σ. συντελεστής δυσκολίας στην άσκηση 6,3), πήρε με άνεση την πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Πρόκειται για ένα σπάνιο επίτευγμα καθώς μόλις τρεις γυμναστές έχουν καταφερει κατι ανάλογο. Οι Σοβιετικοί Γιούρι Τιτόφ (1957, 1959, 1961) και Μιχαήλ Βορονίν (1967, 1969, 1971) και ο Ιταλός ρέκορντμαν Γιούρι Κέκι, ο μοναδικός που έχει στην συλλογή του τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους και μάλιστα συνεχόμενους (1990, 1992, 1994, 1996).
Παράλληλα με το «θρι-πιτ», ο 27χρονος γυμναστής της Ειρήνης Περιστερίου κατάφερε κάτι που έχει επαναληφθεί μόνο μια φορά τα τελευταία 60 χρόνια. Ο Πετρούνιας, που παραμένει αήττητος για έναν χρόνο (!), έγινε ο μόλις δεύτερος σπεσιαλίστας των κρίκων, που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης αμέσως μετά από έναν Ολυμπιακό θρίαμβο, χωρίς να κάνει διάλειμμα από τις επιτυχίες. Στην 60χρονη παράλληλη Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενόργανης, ο μόνος που το έχει πετύχει είναι ο Ανατολικογερμανός Χόλγκερ Μπέρεντ όταν το 1989 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, λίγους μήνες μετά τον θρίαμβό του στην Σεούλ.
Έκτος ο Κωνσνταντινίδης
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, στο Κλουζ. Στην πρώτη του παρουσία στη διοργάνωση, κατάφερε να προκριθεί ως 8ος στον τελικό των κρίκων, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια κι εκεί πλέον κατάφερε να συγκεντρώσει 14,666 βαθμούς και να πάρει την 6η θέση.
Τσίπρας: «Θερμά συγχαρητήρια»
O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία.Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!

«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!«. Αυτό αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής Ευρώπης.
Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Είστε εμβληματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά μας»
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια:
«Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στον Λευτέρη Πετρούνια
Ο Πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης συνεχάρη τον πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια για την τρίτη συνεχόμενη ανάδειξή του στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε:
«Ο νέος άθλος του Λευτέρη Πετρούνια, το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας, επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του πολυνίκη πρωταθλητή μας.
Το μεγάλο του επίτευγμα ως ο δεύτερος αθλητής των τελευταίων εξήντα χρόνων, ο οποίος μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτά συνεχώς νέες κορυφές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τον κατατάσσει στις πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκοσμίως και στους καλύτερους αθλητές στην ιστορία των κρίκων.
Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θερμά συγχαρητήρια στον πολυνίκη Λευτέρη Πετρούνια, στον προπονητή και την Ομοσπονδία του. Οι άθλοι του μας κάνουν όλους περήφανους.
»
Υφυπουργός Αθλητισμού: «Ο Πετρούνιας συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία»
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απέστειλε τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Ρουμανίας (Κλουζ).
«Το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον σπουδαίο Έλληνα γυμναστή μας για το νέο του κατόρθωμα που επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία και να γεμίζει χαρά και περηφάνεια όλους τους Έλληνες», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλειάδης.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: «Ο Λευτέρης «θρονιάστηκε» στην κορυφή» – Ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού

«Στον αθλητισμό το να κατακτήσεις την κορυφή είναι επιτυχία. Το να διατηρηθείς όμως στην κορυφή είναι μεγαλείο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λευτέρη Πετρούνια για το μεγαλείο του 3ου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τις νίκες που πετυχαίνει, αλλά για την πιστοποίηση της μεγάλης αξίας του κάθε φορά. Συγχαρητήρια επίσης στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την 6η θέση και την παρουσία του στον τελικό που δείχνει ότι η ελληνική γυμναστική δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον«.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr