Translate

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Δεν είναι αλληλεγγύη - Προσωπική επισήμανση - Νικ. Παπανικολόπουλος: ATHENS PRIDE 2018 - Φεστιβάλ Υπερηφ'ανειας - Τα δεδομένα... και ο προβληματισμός

Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλίδης
Πάντοτε υπήρχε το περίεργο, το ανώμαλο και η ασχήμια γύρω μας. Όμως όταν ένας λαός έχει ρίζες βαθιές και κουλτούρα κρατάει τα ξένα προς αυτόν τρομερά περιορισμένα στις σκιές της ιδιωτικής ζωής αυτού που τα κάνει. Ο υγιής νους θα πει : Δεν με ενδιαφέρει πως διαχειρίζεσαι τον ιδιωτικό σου βίο αρκεί να τον κρατάς στα όρια του σπιτιού σου από τη στιγμή που έχεις συμπεριφορές οι οποίες αντιβαίνουν στην κουλτούρα μου, τα ήθη μου και τα έθιμα μου.
Το έθνος που κρατάει τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση είναι ένα έθνος ισχυρό και αντιστέκεται σε οτιδήποτε σαν μια ατσάλινη γροθιά. Ενωμένο, ομοιογενές και με κοινή κατεύθυνση σε κάθε είδους ανάπτυξη.Εδώ λοιπόν είναι το σημείο το οποίο ενοχλεί την νέα τάξη πραγμάτων, τους σκιώδης επικυρίαρχους που θέλουν έναν πλανήτη αποτελούμενο από άβουλα υποχείρια, απόλυτα υπάκουα σε οτιδήποτε χωρίς καμία δυνατότητα αντίστασης.
Πώς το κάνουμε λοιπόν; Πώς θα ελέγξουμε την Ευρώπη των εθνών; Την Ευρώπη που αντιστέκεται, την Ευρώπη όπου τα έθνη της έχουν βαθιές ρίζες και ιστορία;
Θα σπάσουμε τις ρίζες. Πρώτα θα δημιουργήσουμε τεχνίτες κρίσεις ώστε το βλέμμα των πολιτών να αποστραφεί από την πρώτη φάση του σχεδίου. Τη στιγμή που θα κοιτούν την κατρακύλα της οικονομίας θα γεμίσουμε την Ευρώπη με αφροασιάτες ισλαμιστές. Είναι βάρβαροι, αιμοσταγείς και μισαλλόδοξοι. Δεν ενσωματώνονται σε καμία κουλτούρα αντίθετα προσπαθούν να επιβάλουν βίαια τη δική τους.
 Επίσης θα νομιμοποιήσουμε οτιδήποτε ανώμαλο και θα το προβάλουμε συνεχώς στην τηλεόραση, στους δρόμους και γενικά στο δημόσιο βίο.
Η τάση προς την ομοφυλοφιλία θα παρασύρει εκατομμύρια νέους μέσω των ΜΜΕ και θα τους κάνει μαλθακούς και αποπροσανατολισμένους.
Γκέι, λεσβίες, τραβεστί θα γίνουν τα νέα icon της Ευρώπης και μαζί με την αναρχία και το μπάχαλο θα δημιουργήσουν σύγχυση στην ήδη διαλυμένη από τις επαγγελματικές καριέρες οικογένεια. Θα φτιάξουμε νομικά πλαίσια ώστε οποιοσδήποτε αντισταθεί και πει το αυτονόητο να τιμωρηθεί παραδειγματικά και έτσι θα αποτρέψουμε κάθε απόπειρα επαναφοράς στα φυσιολογικά. Με αυτούς τους ρυθμούς σύντομα θα έχουμε μια Ευρώπη απολύτως ελέγξιμη και πειθήνια ώστε να διοικούμε δίχως αντιστάσεις….
Με λίγα και απλά λόγια αυτά συμβαίνουν σε αυτές τις μέρες τις παράξενες που ζούμε…..
Ο έρωτας αντικαταστάθηκε από το σεξ, ο Γάμος από τη συμβίωση, τα φύλα έγιναν θολά και ρευστά και έτσι είσαι οτιδήποτε δηλώσεις ασχέτως της φύσης σου, η οικογένεια έγινε ένα απλό κοινόβιο, η ανθρώπινη επικοινωνία έγινε μια οθόνη που σε αποκόβει από την πραγματικότητα και σε απομονώνει μέσα στο μυαλό σου χωρίς καμία δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τον πραγματικό κόσμο.
Ημέρες σκοτεινές στον νέο μεσαίωνα της ανθρωπότητας. Στην εποχή του ζω σε εισαγωγικά, στην εποχή της απόλυτης ψυχικής βίας όλα είναι ρευστά, αβέβαια άνοστα και άσχημα.
Μην σε μπερδεύουν οι συμπεριφορές. Η νέα τάξη δεν αγαπάει τον γκέι η τον ισλαμιστή, είναι απλά χρήσιμα εργαλεία ποια κάνουν τη δουλειά τους.
Η Ευρώπη των εθνών όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Ξεκίνησαν οι Έλληνες, διέταξαν την Χρυσή Αυγή* και αυτή ανάβοντας την φωτιά της ειδοποίησης  σαν  φρυκτωρία ξεκίνησαν να καλούν τους τελευταίους πιστούς της Ευρώπης, οι Ρωμαίοι της Casa Pound είδαν τη φωτιά μας και άναψαν και αυτοί τη δική τους ώστε να ακολουθήσουν οι Γαλάτες και στη συνέχεια οι Βρετανοί και πλέον ολόκληρη η Ευρώπη φλέγεται.
Φωτιές Ανάστασης, φωτιές που προειδοποιούν πως είμαστε ακόμη εδώ, ζωντανοί,  ενάντια στις πιθανότητες, έτοιμοι να πολεμήσουμε για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.
Κανένα στιγμιαίο τρικ και τερτίπι  δεν είναι ικανό να αλλάξει ιστορία χιλιάδων ετών. Κανένα τσεκούρι δεν είναι ικανό να κόψει ρίζες του δέντρου της ράτσας γιατί ακόμη και μια μικρή, ισχνή ρίζα να παραμείνει το δέντρο θα δώσει καρπό. Θα δώσει αριστεία, θα δώσει πολιτισμό, θα δώσει συνοχή, δύναμη και αξιοπρέπεια. Θα δώσει μέλλον.
Σώσε το αίμα και το χώμα. Τίμα τους νεκρούς και εξασφάλισε τους αγέννητους


* Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Ίσα ίσα η Χρυσή Αυγή εφευρέθηκε από το σάπιο πολιτικό σύστημα ως το ανάχωμα της μεγάλης επανάστασης του ελληνικού λαού. Ασχέτως που μετά τους έκατσε στραβά και δεν μπορούν τώρα να την ξεφορτωθούν. Ίσα ίσα χαίρομαι ως εθνικιστής που τα ακροδεξιά, εθνικιστικά, πατριωτικά κόμματα σαρώνουν στις χώρες της χωματερής των Εθνών ΕΕ, θλίβομαι όμως που η Ελλάδα που έχει τα περισσότερα προβλήματα και υποφέρει περισσότερο από την μπότα των δυναστών αλλά όχι μόνο ανέχεται κόμματα απόπατους του πολιτικού βόθρου, αυτά που μας οδήγησαν στο σήμερα και από την άλλη δεν έχει ένα ισχυρό πατριωτικό - ακροδεξιό - εθνικιστικό μέτωπο με το οποίο θα διεκδικήσει πίσω την Πατρίδα μας. Αντίθετα αυτός ο χώρος έχει εκπροσώπους στην Βουλή ένα συνονθύλευμα ιδεών με άναρθρες κραυγές και βίαιες πράξεις, την Χρυσή Αυγή. Κρίμα... Υπάρχουν κάποιες υγιείς μικρές δυνάμεις του χώρου, αλλά είναι διάσπαρτες και με το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, αν δεν αφήσουν στην άκρη τις μικροδιαφορές τους και δεν ενωθούν θα μείνουν για πάντα στην αφάνεια. Αν και με αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να υπάρξει το καλύτερο κόμμα, δεν θα έχει πρόοδο. Η μόνη λύση είναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ...Νικ. Παπανικολόπουλος: Athens Pride 2018 - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας - Τα δεδομένα… και ο προβληματισμός


Τα  δεδομένα…
  «Gay pride» ! Παρέλαση ομοφυλοφίλων στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα και διαφήμισή τους: «Pride» ! Καύχηση ! Υπερηφάνεια !
  Σύμφωνα με το από 9-6-2018 Δελτίο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων, «Αποδεχόμενη το αίτημα του “Athens Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας”, θα προβάλλει απόψε, για πρώτη φορά, το λογότυπο του φορέα σε μέρος της πρόσοψης του κτιρίου της, στη διάρκεια της εκδήλωσης - παρέλασης του Athens Pride στην πλατεία Συντάγματος. Με τη συμβολική αυτή κίνηση η Βουλή θέλει να περάσει στους πολίτες το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα».
  Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η χρονιά στην Αθήνα και φέτος η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, με κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα και με το σύνθημα «Παρούσα».
  Το λογότυπο του Gay Pride, είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, και του ελληνικού Gay Pride είναι η Ακρόπολη (Παρθενώνας) βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.
  Χορηγοί στο φετινό Gay Pride είναι, το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ, το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
  Ο Δήμος Αθηναίων, έβαψε πολλές διαβάσεις στα χρώματα του Ουράνιου τόξου.
  Ο Πρωθυπουργός στην ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει «Η καταπολέμηση κάθε διάκρισης είναι προϋπόθεση ισονομίας και βάση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας προόδου και ευημερίας». Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει #παρούσα (σ.σ. ‘παρούσα’, είναι το κεντρικό σύνθημα του Athens Pride 2018). στον αγώνα για ίσα δικαιώματα, για τη δημιουργία μια κοινωνίας προόδου, μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας αξιοπρέπειας
  Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής που βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος δήλωσε «Ήρθα σήμερα εδώ για να προσπαθήσω να εκφράσω κάτι το οποίο αισθάνομαι ότι δηλαδή σέβομαι την διαφορετικότητα. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πλευρά η μία ή η άλλη, σημασία έχει ότι δεν μπορεί να είμαστε ισοπεδωμένοι, ούτε ομοιόμορφοι, η ομοιομορφία είναι θάνατος, είναι ολοκληρωτισμός, εμένα μου αρέσει η διαφορετικότητα και γι αυτό είμαι εδώ σήμερα».
Και  ο προβληματισμός
  Πόσοι βουλευτές συμφωνούν με την απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ;
  Ποιά σχέση έχει η (παρθένος) Αθηνά, σύμβολο της σοφίας, που τιμήθηκε με τον Παρθενώνα, με την υπερήφανη και δημόσια διαφήμιση των δικών τους παρεκκλίσεων που έντεχνα αποκαλούν «διαφορετικότητα» ;
  Στην Αγία Γραφή, έχουμε μία αναφορά στο αμάρτημα των Σοδομιτών που συγκλονίζει. Γύρω στο 600 π.Χ. ο Θεός δια του προφήτου Ιεζεκιήλ προειδοποιεί τους αμετανόητους Ιουδαίους για την τιμωρία που πρόκειται να συμβεί στην Ιερουσαλήμ εξαιτίας της αποστασίας της από το νόμο Του και της γενικής διαφθοράς της. Ονομάζει ο Κύριος τα Σόδομα αδελφή της Ιερουσαλήμ, εξαιτίας της παρόμοιας διαφθοράς, και κατονομάζει το αμάρτημα της πόλης των Σοδόμων, εξηγώντας παράλληλα γιατί την κατέστρεψε ὁ Ίδιος και ταυτόχρονα απειλώντας την Ιερουσαλήμ ότι θα έχει κι αυτή την ιδια τύχη.
  Για το Θεό, το αμάρτημα των Σοδόμων δεν ήταν αυτό που εμείς εννοούμε δηλαδή το πάθος της ομοφυλοφιλίας, αλλά διαφορετικό. «Πλὴν τοῦτο τὸ ἀνόμημα Σοδόμων τῆς ἀδελφῆς σου, υπερηφανία» (Ιεζεκιήλ  ιστ΄ 49). Αυτό ήταν το αμάρτημα των Σοδόμων. Η υπερηφάνεια, η καύχηση, το θράσος, η αλαζονεία ! ! ! Και εξηγεί ο Θεός: «Εμεγαλαύχουν κα εποίησαν ανόμηματα ενώπιον εμού» (στίχ. 50). Δηλαδή, ήταν αλαζόνες και καυχιόνταν, κόμπαζαν γι αυτά που έκαναν, και τις αμαρτίες τους δεν τις έκαναν κρυφά, αλλά φανερά, μπροστά μου, στο φως της ημέρας, με αυθάδεια και αναισχυντία, χωρίς συστολή και φόβο. Γι αυτό κι Εγώ, συνεχίζει στο λόγο Του ο δικαιοκρίτης Κύριος, «ἐξῆρα αὐτὰς καθὼς εἶδον» (στίχ. 50), τους αφάνισα από προσώπου γης, έτσι που τους είδα να  φέρονται.
  Συγκλονιστικός ο λόγος του Θεού :  «Τούτο το ανόμημα Σοδόμων»: όχι αυτό που θα περιμέναμε να ακούσουμε, αλλά «ὑπερηφανία».
  Λες κι έχουν γραφτεί τα λόγια αυτά του 600 π.Χ. για όσα σήμερα γίνονται σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην χριστιανική ορθόδοξη πατρίδα μας.
  Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, μήπως πρέπει να πορευτούμε μεταφορικά, στην πλατεία Κλαυθμώνος  για να κλάψουμε ενώπιον του Θεού παραδεχόμενοι ότι «ἡμάρτομεν, ἠνομήσαμεν, ἠδικήσαμεν ἐνώπιόν Του» κι ότι μετανοούμε· κι επιστρέφουμε από την κενοδοξία, τη ματαιοδοξία μας, τον τύφο και την αλαζονεία μας, στον αγνότατο φόβο Του ;
  Ας καταλάβουμε τη σοβαρότητα των περιστάσεων. Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Η προειδοποίηση του νόμου του Θεού είναι σαφής : Την ύβρη την ακολουθεί ἡ συντριβή.

                                                  Αλεξανδρούπολη 10 Ιουνίου 2018
                                                 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

                                                         Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)