Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Δήμος Σαμοθράκης: Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στη Σαμοθράκη 14-16/4

«ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 14 ΜΕ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Ο Δήμος Σαμοθράκης ανακοινώνει ότι οι Κινητές Μονάδες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα είναι στο νησί μας από την Κυριακή 14-04-2024 έως την Τρίτη 16-04-2024. …

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

30 Ιουνίου, 2018

47 προσλήψεις εποχικών στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. 1 στην Σαμοθράκη

ΔΕΔΔΗΕ
«Μπαράζ» προσλήψεων εποχικών υπαλλήλων πραγματοποιεί ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Συνολικά, θα καλυφθούν 47 θέσειςοκτάμηνης απασχόλησης σε 21 δήμους.
Το workenter σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρες τις προκηρύξεις - μέσω ενεργών links - και να δείτε τους διαγωνισμούς που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

"Βαθροδηγός" Νήσου Σαμοθράκης - ανανέωση με προσθήκες για το 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για βαθρες σαμοθρακη αναρριχησηΑρχές Ιουνίου 2017 έλαβα ένα email με το οποίο ένας φίλος της Σαμοθράκης, μου είχε στείλει την αξιόλογη δουλειά του, την οποία είχε ονομάσει "Βαθροδηγός Νήσου Σαμοθράκης", η οποία περιελάμβανε ένα βίντεο και ένα αρχείο pdf. Το βίντεο μαζί με την περιγραφή την οποία έκανε στο email δημοσίευσα, το pdf το συμπεριέλαβα απλά ως link.
Σήμερα έλαβα καινούργιο email από τον ίδιο αποστολέα στο οποίο με ενημέρωνε ότι το αρχείο pdf έχει ανανεωθεί.

Ψηφοφορία: Που θα θέλατε να τοποθετηθεί το πιστό αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης;

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς μετά την δημοσίευση της επίσκεψης του στο εργαστήριο που κατασκευάστηκε το πιστό αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης, κοινοποίησε την επίσκεψη του αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και από εκεί αναπαράχθηκε από πολλές σελίδες και blogs, μεταξύ αυτών και στο παρόν.
Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να κληθεί ο κύριος Πέτροβιτς να παραχωρήσει κάποιες συνεντεύξεις. Σε μία εξ αυτών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης του επισήμανε ότι εξετάζονται προτάσεις από την Περιφέρεια, τον δήμο Σαμοθράκης και την αρχαιολογική υπηρεσία να τοποθετηθεί το άγαλμα στο Ιερό των Μεγάλων Θεών στον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης, ή εντός του μουσείου, ή και στο λιμάνι του νησιού.

Καθημερινά επιπλέον δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες που παρουσιάζονται από την αυξανόμενη τουριστική κίνηση, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενέκρινε σήμερα ένα (και σε κάποιες περιπτώσεις και δυο) επιπλέον καθημερινά δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ, στη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.
Η γραμμή, που εξυπηρετείται ήδη από το επιβατηγό/οχηματαγωγό ΣΑΟΣ ΙΙ με καθημερινά δρομολόγια για όλο τον χρόνο, μέσω σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας (άγονη γραμμή), ενισχύεται από 02/07/2018 και μέχρι 09/09/2018 με 1-2 δρομολόγια, έτσι ώστε να καλυφθούν οι έκτακτες δρομολογιακές ανάγκες του νησιού και να ενισχυθεί η τουριστική επισκεψιμότητά του.
Επιπλέον, σύμφωνα με το υπουργείο, σχεδιάζεται και η έγκριση δρομολόγησης ενός ακόμη πλοίου με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής και του νησιού της Σαμοθράκης.

29 Ιουνίου, 2018

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗΣ: ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που υλοποιήθηκε από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στη Σαμοθράκη από τις 19 Ιουνίου 2018 έως τις 23 Ιουνίου 2018 με διαγνωστικές (εργαστηριακές-απεικονιστικές) εξετάσεις και τον κλινικό έλεγχο όλων των κατοίκων από την Κινητή Μονάδα του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών και από ομάδα εθελοντών ιατρών, δέκα ειδικοτήτων.
Οι συμπολίτες μας είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Κινητή Μονάδα του Ομίλου για να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που περιλάμβανε: εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακος, καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, υπερηχογράφημα καρδιάς, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σπιρομέτρηση, ακοόγραμμα και οφθαλμολογικό έλεγχο. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα δωρεάν προληπτικού ελέγχου στα παιδιά από Παιδίατρο, Παιδο ΩΡΛ και Παιδο Οφθαλμίατρο.

Ανακοινώσεις Λ.Σ: Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών από Λιμενικές Αρχές καθώς και συλλήψεις - Μηχανολογική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ στην Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων ενεργειών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις Λιμενικές Αρχές Μυτιλήνης, Χανίων, Κέρκυρας, Χαλκίδας, Βόλου, Ηρακλείου, Πάτρας, Ρόδου, Ραφήνας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Χίου, Σάμου, Ναυπλίου, Σύρου, Μύρινας, Αίγινας, Σαμοθράκης και Μαντουδίου το χρονικό διάστημα από 10 Μαΐου έως και 25 Ιουνίου 2018 συνολικά τα κάτωθι:

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της επιβλητικής «Νίκης της Σαμοθράκης», από μάρμαρο Θάσου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της επιβλητικής «Νίκης της Σαμοθράκης», από μάρμαρο Θάσου στο εργοστάσιο της εταιρείας Κυριακίδης στη Δράμα.
Ένα αριστούργημα, ακριβές πιστοποιημένο αντίγραφο του Μουσείου Λούβρου, σε φυσικές διαστάσεις με ακρίβεια χιλιοστού (ύψους 2,44 μ.) και με βάρος περίπου 6,5 τόνους. Χρειάστηκε ένας μήνας για την κοπή-διαμόρφωση του αρχικού κομματιού μαρμάρου ( βάρους 18 τόνων) από το ρομποτικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που σμίλευσε την φτερωτή Νίκη.

28 Ιουνίου, 2018

Ανακοίνωση για τη σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου εργατοτεχνικού προσωπικού Δακοκτονία 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για δακοκτονιαΑλεξανδρούπολη 26-06-2018
Αριθμ. Πρωτ.: 11785
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 244 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ Α΄ 87 ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης»
2. Το Π.Δ. 144/2010 «Οργανισμός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (ΦΕΚ Α΄ 237).

Αλλάζει τόπο τέλεσης η αγρυπνία

Για την προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ αγρυπνία στο στασίδι του Αποστόλου Παύλου, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η εν λόγω τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Καμαριώτισσας εξαιτίας του άστατου καιρού.

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση χρεών των αγροτών - Ως 31 Οκτώβρη αιτήσεις αγροτών για επιστροφή ΦΠΑ εισροών - Με 54,7 ευρώ το αγελαδινό και 78 το πρόβειο γάλα νησιών

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση χρεών των αγροτών  Ανοικτή είναι από σήμερα το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού για τους αγρότες. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, η πλατφόρμα αφορά χρέη 23.000 περίπου αγροτών και κτηνοτρόφων προς ασφαλιστικά ταμεία, εφορία και «κόκκινα δάνεια».

Αναλυτικότερα, πρόκειται για χρέη εισφορών προς τον ΟΓΑ, προς την εφορία (εισόδημα και ΦΠΑ), καθώς και για ληξιπρόθεσμα τραπεζικά δάνεια, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που βρίσκονται υπό καθεστώς εκκαθάρισης (Αγροτική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Pro Bank κλπ)

27 Ιουνίου, 2018

Δελτίο Τύπου - Τοποθέτηση Ν. Γκαρά για το μεταφορικό ισοδύναμο

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

" Μεταφορικό Ισοδύναμο: ένα νομοσχέδιο πλαίσιο που μειώνει τις ανισότητες στα πλαίσια της νησιωτικότητας. 
Ενισχύουμε τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά των νησιών μας, στηρίζουμε τη δίκαιη αντιμετώπιση των κατοίκων και των επιχειρήσεων" 

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή, τοποθετήθηκε η Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κα Νατάσα Γκαρά, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά του νέου μέτρου, τα οφέλη για τη Σαμοθράκη, ενώ αναφέρθηκε και στη Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης.  

Τηλεϊατρική σύνδεση Σαμοθράκης -Αλεξ/πολης – Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου (video)

Δωρεά του ολοκληρωμένου συστήματος τηλεϊατρικής, που θα συνδέει την Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησε ο Όμιλος Ρόταρυ Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για  σύστημα τηλεϊατρικής, που θα ενώνει τη Σαμοθράκη με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με στόχο κάποιες εξετάσεις, κυρίως μικροβιολογικές και ακτινολογικές, να στέλνονται και να εκτιμώνται από ειδικό γιατρό, ώστε να κρίνει αυτός αν χρειάζεται ή όχι διακομιδή του ασθενή.

Προσκληση δημάρχου για συζήτηση στα Θέρμα

Image may contain: tree, plant, outdoor and natureΟ Δήμαρχος Σαμοθράκης σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Πέμπτη 28/06/2018 και ώρα 19:00 στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Θερμών μετά από πρωτοβουλία του «Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων & Επαγγελματιών Θερμών» με θέμα την Ελεύθερη Κατασκήνωση.

26 Ιουνίου, 2018

526 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Με 526 € κάθε χρόνο θα επιδοτείται κάθε οικογένεια στη Σαμοθράκη ως ανώτερο ποσό κατά την εφαρμογή της ρύθμισης του Μεταφορικού Ισοδύναμου που τις επόμενες ημέρες θα ψηφιστεί στη Βουλή και θα εφαρμόζεται από την 1η Ιουλίου. Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης Μενέλαος Μαλτέζος εξήγησε τις διατάξεις του νομοσχεδίου και ανέφερε και τα αντίστοιχα ποσά που προβλέπονται για άλλα νησιά της χώρας με κριτήριο την χιλιομετρική απόστασή τους από την ηπειρωτική Ελλάδα και το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων!

Συμβατότητα δρομολογίων ΚΤΕΛ και SAOS FERRIES

Εδώ και πολύ καιρό (χρόνια) έχω επισημάνει την ανεπάρκεια και την ασυμβατότητα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Έβρου από Θεσσαλονίκη και κυρίως από Καβάλα και Ξάνθη που είναι πολύ πιο κοντά. Δεν μιλάω για τα χειμερινά δρομολόγια της SAOS FERRIES (η οποία επίσης φέρει μερίδιο ευθύνης) αλλά και τα καλοκαιρινά που είναι και περισότερα.

Δήμος Σαμοθράκης: Aνακοίνωση πρόσληψης 13 ατόμων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης ξεκινάει από αύριο 26/6/2018 ημέρα Τρίτη και τελειώνει σε δέκα ημερολογιακές ημέρες την Πέμπτη 5/7/2018

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Εσπερινός στο στασίδι του Απ. Παύλου στην Σαμοθράκη - Σχετικό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

29 Ιουνίου είναι η γιορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, το βράδυ της παραμονής της γιορτής (στις 28/6) στο στασίδι του Αποστόλου Παύλου θα τελεστεί εσπερινός, αγρυπνία και όρθρος από τις 21:00 εως και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Στην τελετή θα χωροστατήσει ως είθισται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος, ο οποίος ήδη βρίσκεται από χθες στο νησί μας.

Η "Νεφέλη" φέρνει βροχές... - Ανακοίνωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαμοθράκης

Τις τελευταίες αρκετές ημέρες ο καιρός μόνο καλοκαιρινός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και όπως φαίνεται έτσι θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο Ιούνιος. Η συγκεκριμένη κακοκαιρία από τους μετεωρολόγους έχει ονομαστεί Νεφέλη.

Όπως προβλέπει το Σύστημα Ποσειδών και η Νεφέλη ο άστατος καιρός και κυρίως οι βροχοπτώσεις θα είναι συνεχής και στην περιοχή της Σαμοθράκης:

25 Ιουνίου, 2018

Ανακοινώσεις Κέντρου Κοινότητας Σαμοθράκης: Έκθεση από Ρουμάνους φοιτητές - Ανανέωση κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ - Μέτρα προστασίας κατά του καύσωνα - Θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Σαμοθράκη

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο κοινοτητας σαμοθρακη
Σήμερα Δευτέρα 25/6 από το Κέντρο Κοινότητας Σαμοθράκης εκδόθηκαν οι παρακάτω ανακοινώσεις:
❁ ❁ ❁
Το Εθνικό Πανεπιστήμιο Τεχνών του Βουκουρεστίου (Ρουμανία), τμήμα Ζωγραφικής- Καλών Τεχνών σε συνεργασία με τον Δήμο Σαμοθράκης
Παρουσιάζουν σήμερα 25/6 από τις 19:00 έως τις 22:00
στο Πνευματικό Κέντρο Νικόλαος Φαρδύς στη Χώρα Σαμοθράκης
τα έργα που εμπνεύστηκαν από την παραμονή τους στο νησί σε μια έκθεση ανοικτή για το κοινό.

Έκτακτη Σύσκεψη ΔΙΑΑΜΑΘ και ΠΕΔ για τη μεταφορά των Απορριμμάτων της Σαμοθράκης - Τι αποφασίστηκε

Έκτακτη Σύσκεψη ΔΙΑΑΜΑΘ και ΠΕΔ για τη μεταφορά των Απορριμμάτων της Σαμοθράκης - Τι αποφασίστηκε
Διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη η διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Διαχείρισης των Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε αυτή μετείχαν τόσο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, όσο και εκπρόσωπος της εταιρίας SAOS Ferries, αφού μείζον θέμα συζήτησης, αποτέλεσε η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, με τη μεταφορά των απορριμμάτων από τη Σαμοθράκη στον ΧΥΤΥ της Κομοτηνής. Όσα ειπώθηκαν στο πλαίσιο της έκτακτης διευρυμένης σύσκεψης, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Νικ. Ταμουρίδης (αντ/γος εα): Η τιμωρία της αλαζονικής προδοσίας!

Ύβρις! Καθημερινή πράξη της καθεστηκυίας πολιτικής τάξης! 

Να πως παρουσιάζεται η ύβρις, ως βασική αντίληψη της κοσμοθεωρίας των αρχαίων Ελλήνων -που τα είπαν όλα- με τις συνέπειές της, στο σχήμα: ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις !!! 

Όταν κάποιος, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή του (σωματική, αλλά κυρίως πολιτική, στρατιωτική και οικονομική), συμπεριφερόταν με βίαιο, αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στους άλλους, στους νόμους της πολιτείας και κυρίως απέναντι στον άγραφο θεϊκό νόμο, θεωρούνταν ότι διέπραττε «ὕβριν», δηλ. παρουσίαζε αλαζονική συμπεριφορά, με την οποία επιχειρούσε να υπερβεί τη θνητή φύση του και να εξομοιωθεί με τους θεούς, με συνέπεια την προσβολή και τον εξοργισμό τους.

24 Ιουνίου, 2018

Ζητείται άτομο για την επαναλειτουργία του αιμοληπτηρίου "ΒΙΟΙΑΣΙΣ" - Προσφορές στις εξετάσεις με ραντεβού

Το αιμοληπτήριο "ΒΙΟΙΑΣΙΣ" του κυρίου Ιωαν. Δάινα παραπλεύρως του Ι.Ν. Παναγίας Καμαριώτισσας στην Καμαριώτισσα ζητά άτομο για την επαναλειτουργία του. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2551025717 - 6947376849.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον το αιμοληπτήριο θα λειτουργήσει όπως και το τελευταίο Σαββατοκύριακο από τον ίδιο τον Μικροβιολόγο το διάστημα 20-22/7.

ΑΝΑ.Σ.Α: Αν η Beyonce προσκαλούνταν στη Σαμοθράκη

Το νέο video clip της Beyonce που γυρίστηκε στο Λούβρο, γέννησε όπως φαίνεται ιδέες σε αυτοδιοικητικούς στην Ελλάδα. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης μέσω των κοινωνικών δικτύων προτείνει στους φορείς της Σαμοθράκης να απευθύνουν πρόσκληση στην διάσημη τραγουδίστρια να επισκεφθεί το νησί αφού η Νίκη της Σαμοθράκης, βρίσκεται σε πολλές σκηνές στο νέο video της τραγουδίστριας. Η ιδέα όμως δεν ήρθε μόνο από τον Έβρο καθώς η δημοτική αρχή της Μήλου με αφορμή την κινηματογράφηση του νέου video clip της Μπιγιονσέ και του JayΖ εντός του μουσείου του Λούβρου, με κύριους «πρωταγωνιστές», τις μοναδικές ελληνικές αρχαιότητες που φιλοξενούνται εκεί, απευθύνει δημόσια πρόσκληση στην Μπιγιονσέ να επισκεφτεί τη Μήλο για να δει από κοντά την «πατρίδα της Αφροδίτης», τη γη όπου εκείνη «γεννήθηκε», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ελλάδα η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα όπου τα social media ξεπερνούν την TV σαν πηγή ειδησεογραφικής ενημέρωσης - Σχόλιο

Socialmedia-pm-1024x576.png
Το 94% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου διαβάζει και παρακολουθεί ειδήσεις στο διαδίκτυο σε εβδομαδιαία βάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 71% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου διαβάζει ειδήσεις στα social media, ποσοστό που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο στις ευρωπαϊκές χώρες του δείγματος, μετά από αυτό της Βουλγαρίας.
Η Ελλάδα είναι, επίσης, η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, στην οποία οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ενημερώνονται από τα social media (71%) παρά βλέπουν ειδήσεις ή ειδησεογραφικές εκπομπές στην τηλεόραση (67%). Το ποσοστό αυτών που ενημερώνονται από τον έντυπο τύπο - εφημερίδες ή περιοδικά - έστω και μία φορά την εβδομάδα είναι 26% (31η θέση ανάμεσα στις 37 χώρες της μέτρησης).

23 Ιουνίου, 2018

Κορυφαίος Δανός επιστήμονας: Η Ελλάδα το ιδανικότερο μέρος στην Ευρώπη για αιολική ενέργεια (video) - Καν' το όπως η Τήλος! Δεκαπέντε νησιά στο Αιγαίο «ψηφίζουν» καθαρή ενέργεια!

«Αν ένα μέρος της Ευρώπης διαθέτει τους καλύτερους φυσικούς πόρους για τη δημιουργία αιολικής, αλλά και γενικότερα, πράσινης ενέργειας, αυτό είναι η Ελλάδα. Διαθέτει το κατάλληλο κλίμα και τον κατάλληλο αέρα», δηλώνει στο protothema.gr ο Δανός επιστήμονας Henrik Stiesdal, προειδοποιώντας ότι η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα δεν θα πρέπει να πλήξει την τουριστική βιομηχανία.

Πρωτοπόρος σε θέματα αιολικής ενέργειας, ο Stiesdal θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Με πάνω από 94 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον σχεδιασμό ανεμογεννητριών, θεωρείται ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για το «δανικό πρότυπο» που κυριαρχεί μέχρι και σήμερα στον τομέα παραγωγής αιολικής ενέργειας.

Τα τέσσερα σημεία της απόφασης του Eurogroup για το ελληνικό χρέος και τις δεσμεύσεις - Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε γραβάτα, αλλά δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης - Σχόλιο

1--257Τα τέσσερα σημεία της απόφασης του Eurogroup για το ελληνικό χρέος και τις δεσμεύσεις
Η συμφωνία για το ελληνικό χρέος και την εποχή μετά το μνημόνιο είναι γεγονός εδώ και λίγα 24ωρα μετά το Eurogroup. Μια συμφωνία που γιορτάστηκε από την κυβέρνηση στο Ζάππειο και για την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε γραβάτα, αλλά δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση μιλάει για μια ιστορική συμφωνία και κάνει λόγο για μια «Ελλάδα που εγκαταλείπει οριστικά τα μνημόνια και τη λιτότητα», ενώ η ΝΔ αναφέρει ότι σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πιο καταστροφικής ιστορίας που γνώρισε η Ελλάδα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

22 Ιουνίου, 2018

Σήμερα στη Βουλή το ν/σ για το μεταφορικό ισοδύναμο - Δηλώσεις Δ. Πέτροβιτς

Σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το ν/σ του υπουργείου Ναυτιλίας για το μεταφορικό ισοδύναμο.
Στο νομοσχέδιο ορίζεται το νομοθετικό πλαίσιο για την εφαρμογή του μέτρου, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και υπουργικές αποφάσεις που θα οριοθετήσουν τον τρόπο λειτουργίας του.
Μεταφορικό ισοδύναμο

21 Ιουνίου, 2018

Δελτίο Τύπου ΕΛ.ΑΣ. για τηλεφωνική εξαπάτηση στη Σαμοθράκη - Ειδικές συμβουλές για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δύο άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 19-6-2018 το πρωί εξαπάτησαν 82χρονο ημεδαπό, στη Σαμοθράκη.
Αναλυτικότερα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 82χρονο, παρουσιαζόμενη ψευδώς ως κόρη φιλικού του προσώπου. Κατά την επικοινωνία τους, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, ανέφερε ότι έχει ανάγκη 2.300 ευρώ σε μετρητά, για την κηδεία της μητέρας της και ζήτησε από τον 82χρονο να τα παραδώσει σε άτομο του γραφείου κηδειών που θα μετέβαινε στην οικία του, τα οποία όπως ισχυρίστηκε θα του τα επέστρεφε άμεσα με κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό.

…1,5 ΠΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ!

Στην Αλεξανδρούπολη θα κατασκευαστεί η πρώτη Μονάδα Επεξεργασίας ΑποβλήτωνΤην ρύθμιση των προδιαγραφών για την ταυτόχρονη μεταφορά απορριμματοφόρων και επιβατών με τα πλοία της γραμμής για Σαμοθράκη, αποφάσισαν στις παράλληλες συνεδριάσεις τους η ΠΕΔ ΑΜΑΘ και η ΔΙΑΜΑΘ. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Βαγγέλης Λαμπάκης έλεγε σήμερα στον STATUS ότι οι προδιαγραφές των φορτηγών έχουν μεταβληθεί από την χρήση και χρειάζονται επεμβάσεις επισκευής των πορτών που έχουν πέσει κατά 1,5 πόντο με αποτέλεσμα να διαφεύγουν υπολείμματα των απορριμμάτων κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους. Η ΔΙΑΜΑΘ επίσης θα εξετάσει  και το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν στο νησί οι προϋποθέσεις ώστε να γίνεται μια υποτυπώδης επεξεργασία και διαχωρισμός των απορριμμάτων επί τόπου, ώστε να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές που προβλέπονται εκ του νόμου.

Δήμος Σαμοθράκης: Δελτίο Τύπου για την υπερσύγχρονη κινητή μονάδα του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών στη Σαμοθράκη - Παραλαβή καρτών για παιδιά 0-14 ετών από το Κέντρο Κοινότητας

No automatic alt text available.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Την Τρίτη 19 Ιουνίου στη 13:00 μ.μ. ο Δήμος Σαμοθράκης πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν του Δρ. Γεωργίου Β. Αποστολόπουλου, Προέδρου Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης.
Η εκδήλωση άνοιξε με τη βραβευμένη χορωδία της Σαμοθράκης του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αρμονίας Γένεσις.

20 Ιουνίου, 2018

«Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούσαν στα νησιά, για να επιστρέψουν στην έδρα τους» - Εκτός και πάλι η Σαμοθράκη

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με την, εκ νέου παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 υπηρέτησαν σε νησιά της χώρας.

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις μέριμνας, που έχουν μέχρι τώρα δείξει, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προς τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επέλεξαν να στελεχώσουν τις εκπαιδευτικές δομές των νησιών μας, για το σχολικό έτος 2017-2018, τα δυο Υπουργεία, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας, φρόντισαν ώστε να «κλείσει» η σχολική χρονιά με την επανάληψη παροχής 50% έκπτωσης στα εισιτήρια καθηγητών και δασκάλων καθώς και των οχημάτων αυτών.

Συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Σαμοθράκης

Από τούτο εδώ το βήμα θα ήθελα μαμά εκφράσω δημόσια, τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Σαμοθράκης κύριο Θανάση Βίτσα για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο δήμαρχε, σε εσάς και στην οικογένεια σας.

19 Ιουνίου, 2018

Στην Σαμοθράκη η κινητή ιατρική μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του Δρ. Γ. Αποστολόπουλου

Σήμερα έφτασε στην Σαμοθράκη η κινητή ιατρική μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, με επικεφαλή τον πρόεδρο του Ομίλου Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, υψηόβαθμα στελέχη και το προσωπικό της μονάδας.
Αργότερα, στις 13:00, στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαμοθράκης τιμητική εκδήλωση, με τιμώμενο πρόσωπο τον πρόεδρο του Ομίλου. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο (μικρούς και μεγάλους), το παρόν έδωσαν στρατιωτικές, λιμενικές, πυροσβεστικές, ιερατικές και υπηρεσιακές αρχές του νησιού.

Διευκρινιστικές ερωτήσεις προς το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης και οι σχετικές απαντήσεις


Με αφορμή το άρθρο: Νέα γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ θα κάνεισυνδέσει το λιμάνι με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, επικοινώνησα με το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης, έθεσα κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Ακολουθεί το κείμενο που εστάλη από εμένα:

Μια ανέλπιστη προβολή για τη Νίκη της Σαμοθράκης: ‘Πρωταγωνιστεί’ σε video clip της Beyonce - Σχόλιο

Για άλλη μία φορά το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας – αυτή τη φορά μάλιστα με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει.
Η παγκοσμίου φήμης τραγουδιστρια της pop, Beyonce μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο The Carters ‘APES**T’ και το video clip του έχει γυριστεί μέσα στο Μουσείο του Λούβρου. Παρά το γεγονός ότι η Beyonce είναι αμερικανίδα τυγχάνει ευρείας αποδοχής και στην Ευρώπη και ίσως γι’ αυτό να επιλέχθηκε το συγκεκριμένο μουσείο.

18 Ιουνίου, 2018

Πρόσκληση από τον Δήμο Σαμοθράκης στην εκδήλωση προς τιμήν του Δρ. Γ.Β.Αποστολόπουλου στο Φιδέλειο - Σχόλιο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμος Σαμοθράκης σας προσκαλεί την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στη 13:00
στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο.
Σε ανοιχτή εκδήλωση, προς τιμήν του Δρ. Γεώργιου Β. Αποστολόπουλου, Προέδρου Ομίλου Ιατρικού Αθηνών,
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ. Αποστολόπουλος θα ανακοινώσει την ένταξη του Δήμου Σαμοθράκης στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ομίλου, τα προνόμια της οποίας θα απολαμβάνουν, όλα τα παιδιά του νησιού, κάνοντας χρήση της προσωπικής κάρτας Ιατρικής Υιοθεσίας, καθώς και όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

ΧΩΡΙΣ INTERNET, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ

Χωρίς σταθερή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο παραμένει η Σαμοθράκηεδώ και δύο τουλάχιστον μήνες όπως λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Φωτεινού. Οι ταχύτητες είναι απελπιστικά αργές έως μηδενικές και οι επαγγελματίες του νησιού αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. Ειδικά οι 4 λογιστές του νησιού, δεν μπορούν ούτε τις φορολογικές δηλώσεις να στείλουν στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ η τουριστική δραστηριότητα δεν μπορεί να αναπτυχθεί αφού τα συστήματα κρατήσεων των ξενοδοχείων βασίζονται στο internet.

Αλλαγές στην παραλία Καμαριώτισσας από τον ΟΛΑ

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ μετά από πολλά χρόνια στην παραλία της Καμαριώτισσας από τον ΟΛΑ έγιναν κάποιες παρεμβάσεις για την βελτίωση της εικόνας της, μιας και είναι η βιτρίνα του νησιού.

  •  Ξηλώθηκαν οι κατεστραμμένες από τους βάνδαλους ξύλινες καμπίνες και στην θέση τους κατασκευάστηκαν καινούργιες από αρκετά πιο ανθεκτικό (σε βανδαλισμούς) υλικό.

Μέχρι 22/6 οι εγγραφές για τις εξετάσεις πιστοποίησης χρήσης φυτοφαρμάκων

Προαπαιτούμενη η πιστοποίηση για αγορά και χρήση φυτοφαρμάκων
Στις 16 Μαΐου δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο:
Στο συγκεκριμένο άρθρο υπήρχαν πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρονταν.
Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες.

17 Ιουνίου, 2018

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά: Η λαφιργιάτς


Κάνταν πουουχτέ η μάνα μ' σ' ντ' αυλή όξου.Γύιζ' διξιά βλέπ' του δουκίμ' καταγή μες σ' ντ' αυλή .Παλαβώθκι ,τι να κάν' μουναχή κι κτση πού να κνήσ' κι μι τι τί! Σήκουνι η λαφυργιάτς του κιφάλ ' κι ντη παατέργει ,μα όχ δα παατέρσμα σα να γήθιλι να ντη πει κατιτίς .
-Τι να σι κάνου τώο ,αα μπεις κι μέσα κι αα τλιχτείς σια ντου λιμό μ' ,φύγι !

Το ΣΑΟΣ ΙΙ στην ρότα της επιστροφής - Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΟΣ ΙΙ ΠειραιαςΤο ΣΑΟΣ ΙΙ όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot του κινητού μου από την εφαρμογή Vesselfinder, έχει ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Αλεξανδρούπολη. Πριν 10 λεπτά ταξίδευε παραπλεύρως της Σκύρου:

16 Ιουνίου, 2018

Έρχεται το Μεταφορικό Ισοδύναμο για τους Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα νησιά

Συνάντηση μεταξύ των ΠΑΣΑΔ, ΣΑΝ και ΠΕΑΔ και του υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 12/6, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφορικά με τη μετακίνηση αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών από και προς τα νησιά.
Σε σχετική ενημέρωση των παραπάνω Συλλόγων αναφέρεται ότι "η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές", ενώ "για πρώτη φορά ετοιμάζεται και με νομοθέτημα η οικονομική διευκόλυνση των συναδέλφων που υπηρετούν στις νησιωτικές περιοχές με τη χρήση του μεταφορικού ισοδύναμου (ΜΙ)"

Πρόσληψη μάγειρα από τον Δήμο Σαμοθράκης για τον παιδικό σταθμό

Πρόσληψη μάγειρα από τον Δήμο Σαμοθράκης για τον παιδικό σταθμόO Δήμαρχος Σαμοθράκης έχοντας υπόψη:

1. Την αρίθμ. 117/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,
2. Την αρίθμ. πρωτ.: 11259/11-6-2018 απόφαση του Συντονιστή
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης
3. Τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, προς κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών λειτουργίας του παιδικού σταθμού και συγκεκριμένα:

15 Ιουνίου, 2018

Θ. Βίτσας: "Η εταιρία φτάνει σε παράνομες ενέργειες" - Μαίνεται η μάχη για τα απορρίμματα

Θ. Βίτσας : "Η εταιρία φτάνει σε παράνομες ενέργειες" - Μαίνεται η "μάχη" για τα απορρίμματα"Η εταιρία φτάνει σε παράνομες ενέργειες". Αυτό -μεταξύ άλλων- δήλωσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, αναφορικά με τη μεταφορά απορριμμάτων από το νησί, καταδεικνύοντας πως η αντιπαράθεση με τη SAOS Ferries, συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο. Η κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης συνάντησε τον Θανάση Βίτσα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, λίγο πριν αναχωρήσουν δύο κοντέινερ μεταφοράς για τον ΧΥΤΑ της Κομοτηνής. Εκεί, και σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ο Δήμαρχος κατηγόρησε την πλοιοκτήτρια εταιρία πως καθυστέρησε -παρανόμως- την αποβίβασή τους. Όσα δήλωσε, ευθύς αμέσως.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr