Translate

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Διευκρινιστικές ερωτήσεις προς το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης και οι σχετικές απαντήσεις


Με αφορμή το άρθρο: Νέα γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ θα κάνεισυνδέσει το λιμάνι με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, επικοινώνησα με το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης, έθεσα κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Ακολουθεί το κείμενο που εστάλη από εμένα:


Καλημέρα, ονομαζομαι Ειρηναίος Παπαντίδης, είμαι διαχειριστής του blog irineossamothraki.blogspot.gr, αναδημοσίευσα το άρθρο https://reportal.gr/2018/06/09/νέα-γραμμή-του-αστικού-κτελ-θα-συνδέσε/στο blog μου. Υπάρχουν όμως κάποιες ερωτήσεις που χρίζουν απαντήσεων, προς επίλυση αποριών.
Καταρχήν μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η κίνηση σας. Ο κόσμος της Σαμοθράκης σας ευχαριστεί.
Λοιπόν τα δρομολόγια αυτά θα είναι για όλο τον χρόνο ή μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες; Όλες τις ημέρες και όλα τα δρομολόγια; Στα δρομολόγια επιστροφής του πλοίου θα υπάρχουν δρομολόγια; Αν ναι ο κόσμος πως θα ξέρει το πρόγραμμα. Επίσης τι στάσεις θα υπάρχουν, θα υπάρχει κάποια στο ΚΤΕΛ, γιατί είναι ένα σημείο ενδιαφέροντος του επιβατικού κοινού του πλοίου.
Ευχαριστώ.

Σήμερα έλαβα τις παρακάτω απαντήσεις:

Καλημέρα,
Σε απάντηση των ερωτήσεων σας θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι τα δρομολόγια θα είναι για όλο το χρόνο. Θα σχετίζονται με τις αφίξεις του πλοίου. Στα δρομολόγια της αναχώρησης για Σαμοθράκη δεν θα υπάρχει αντίστοιχο δρομολόγιο. Το επιβατικό κοινό  μπορεί να ενημερώνεται για τα δρομολόγια και για τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μαςwww.astikoktel.gr και στο τηλ.2551028844.
Η διαδρομη είναι:
Αφετηρία : Λιμάνι
            Διαδρομη: Πλατεία Ελευθερίας- Λ. Δημοκρατίας -  14Η Μαίου (ΚΤΕΛ , ΙΚΑ, ΚΑΠΗ, ΛΑΙΚΗ) – ΔΗΜΗΤΡΑΣ – Λ. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΥΤΑΒΟΥ – ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

6 σχόλια:

 1. Μπράβο ρε Δημε Αλεξανδρούπολης...μισες δουλειες καταφερες παλι.....στο πηγαινε θα υπάρχει δρομολόγιο αλλα στο ελα δεν μας ενδιαφέρει....ας κοψουν τον λαιμο τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έλα τώρα, κάνεις ότι δεν ξέρεις πόσο μας συμπαθούν... οι Αλεξανδρουπολίτες... Βασικά εμάς καθόλου, τα λεφτά μας όμως πολύ... Οπότε σου λέει, ας τους βοηθήσουμε να ανέβουν στην αγορά μας, να μας αφήσουν τα λεφτά τους, να φορτωθούν σαν τα γαϊδούρια κι ας κατέβουν στο λιμάνι κουτρουβαλόντας... Κατάλαβες...; Μετά κάποιοι θέλουν να ενωθούμε με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης...!!! Αλλά τι τους νοιάζει για τους Σαμοθρακίτες, αυτωνών η δουλειά γίνεται, ότι θέλουν τους παίρνει ο Λαμπάκης από το χέρι ή α λα μπρατσέτα και πάνε στα υπουργεία, ενώ ο Βίτσας δαγκάνει... Ξαναρωτάω κατάλαβες...;

   Διαγραφή
  2. σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα εχω μια ερωτηση. Γιατι τους αφηνετε λεφτα αφου δεν σας θελουν;Μην του προτηματε πατε Κομοτηνη Ξανθη Καβαλα ή Θεσσαλονικη ή μεσω ιντερνετ.Δεν θελει κοπο τροπο θελει

   Διαγραφή
  3. Καταρχήν θα συμφωνήσω με τον Στρατή στο πρώτο κομμάτι. Από εκεί και πέρα φίλε μου, θέλοντας και μη τους αφήνει η Σαμοθράκη τα λεφτά της. Δεν μπορεί αυθημερόν να πάει κάπου αλλού. Ίσως τις Πέμπτες που το δρομολόγιο είναι πολύ πρωινό μπορεί ο Σαμοθρακίτης φτάνοντας Άλεξ/πολη να μπει στο λεωφορείο και να πάει Κομοτηνή που είναι και πιο φτηνή αγορά, αλλά δεν έχει γίνει συνείδηση. Από εκεί και πέρα, όταν υπήρχε το δρομολόγιο της Καβάλας, πολύς κόσμος ακόμα και καταστηματάρχες ψώνιζαν από εκεί, εκτός από τον τουρισμό. Τώρα...
   Άλλωστε γιατί νομίζεις ότι η Άλεξ/πολη δεν θέλει να ακούσει για το δρομολόγιο της Καβάλας;;;;;

   Διαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς Ειρηναίο, αν δεις προσεκτικά και το δεύτερο κομμάτι, θα συμφωνήσεις.

   Διαγραφή
 2. Μια χαρά το βρίσκω. ευχαριστούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ, τουλάχιστον τα σχόλια που αναφέονται σε πρόσωπα, οργανισμούς, εταιρείες να είναι με ονοματεπώνυμο κανονικό, είτε ως ανώνυμος να αναγράφεται κάπου, είτε σην επιλογή Όνομα URL (στο όνομα). Σχόλια ανώνυμα που θα αναφέρονται σε πρόσωπα και θεσμούς θα διαγράφονται ΟΛΑ.
Ευχαριστώ
Irineossamothraki Blog