Translate

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Χανού για το Δήμο Σαμοθράκης - “Είμαι πανέτοιμος να διεκδικήσω το Δήμο Σαμοθράκης”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΝΟΥ
Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιώργος Μ. Χανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Σαμοθράκης. Ο κ. Χανός απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:
Φίλες και φίλοι,
μετά την απόφαση μου, πριν 4 χρόνια, να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική για τη Σαμοθράκη, θεωρώντας ότι ξεκινάει μια νέα εποχή με πολλές προσδοκίες και δυνατότητες, διαπίστωσα ότι δυστυχώς το όραμά μου και οι προσπάθειες μου, κυρίως κατά την προηγούμενή μου θητεία, την θητεία της κρίσης και των μνημονίων, εξαφανίστηκαν μεθοδευμένα.

Τα ερωτηματικά που είχα όλο αυτό το διάστημα γιατί γίνεται αυτό, έμειναν αναπάντητα. Μια μεγάλη δέσμη έργων και δράσεων που θα έδιναν απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η Σαμοθράκη είναι σε στασιμότητα, απαξιώθηκαν χωρίς αιτιολογία.
Θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια, διαθέτοντας προσωπικά τις απαιτούμενες δυνάμεις, είμαι σε θέση να εγγυηθώ με τη βοήθεια όλων σας, να ξαναβρεί η Σαμοθράκη την κανονικότητα της και το δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης. Για τους λόγους αυτούς επιστρατεύομαι και πάλι ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Καλώ όλους όσους αγαπούν πραγματικά τη Σαμοθράκη, να συστρατευτούμε σε έναν μεγάλο αγώνα, με όραμα και πολλές ελπίδες.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Μ. Χανός
Πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης

Ακούστε τον πρώην Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Γιώργο Χανό σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό.

18 σχόλια:

 1. Τώρα ναι, τα πιάσαμε τα λεφτά μας, όλα θα λυθούν. Και το κακό είναι ότι θα βγει... Κατακαημένη Σαμοθράκη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιώργο προχώρα δεν σε θέλει μόνο η Χώρα (αλλά ολάκερο το νησί).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα λεφτά τους σίγουρα κάποιοι δε θα "τα πιάσουν" με Χανό δήμαρχο. Γιούργια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιώργο σε ποια κανονικότητα μας προτρέπεις να ξαναγυρίσουμε;
  Στην κανονικότητα του υπερχρεωμένου ΔΗΜΟΥ με το 2.500.000 χρέος και βαλε;
  Στην κανονικότητα των αμέτρητων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων για χρέη ;
  Στην κανονικότητα των αναθέσεων χωρίς μελέτες και δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι;
  Στην κανονικότητα της παράνομης για πάνω από μια εικοσαετία λειτουργία των κάμπινγκ και στο φινάλε την διάλυση τους και την πλήρη απαξία;
  Στην κανονικότητα της κατασκευής του βιολογικού της καμαριώτισσας που τον έριξες στα βράχια ,και το έργο σώθηκε ευτυχώς την τελευταία στιγμή;
  Στην κανονικότητα του δεύτερου μεγάλου έργου στη σειρά ,αυτό της αποχέτευσης της Καμαριωτισσας , το οποίο μαζί με τον φίλο σου τον Γιάννη –άλλος εθνοπατέρας κι αυτός-το οδηγήσετε και αυτό στα βράχια και είναι ακόμα ανοιχτό μετατρέποντας την Καμαριωτισσα σε ένα απέραντο χωράφι;
  Στην κανονικότητα του σφαγείου το οποίο κι αυτό ακόμη είναι ανοιχτό και υπάρχει κίνδυνος επιστροφής των χρημάτων;
  Στην κανονικότητα της λειτουργίας του παραμαγαζου της ΔΕΑΣ με το οποίο φέσωσες τον ΔΗΜΟ με πάνω από 600.000 ευρώ;
  Στα πλαίσια της ίδιας κανονικότητας δεν θα πρέπει να μας διαφύγουν και οι αριστοτεχνικοί χειρισμοί σου στην έλευση του ΙΛΙΟΝ.
  Σ αυτήν την κανονικότητα λοιπόν μας καλείς να επιστρέψουμε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον αναφέρεσαι στα "μεγάλα έργα" που απόψε σε συνέντευξή του είπε ότι τα είχε έτοιμα και δεν τα προχώρησε ο Βίτσας. Το λυπηρό είναι ότι αυτός ο άνθρωπος το πιο πιθανό είναι να μην αντιλαμβάνεται το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ που έκανε στον τόπο και τα μαλλιά κουβάρια που άφησε τον δήμο και τα ταμεία του! Μεγάλα ήταν αλήθεια τα έργα του μόνο που ήταν καταστροφικά για τον τόπο!

   Διαγραφή
  2. Sτην κανονικότητα του μυαλού του !

   Διαγραφή
 5. Ειμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα...Δημοσια Αυτοκριτικη θα κανει πριν την υποψηφιοτητα οπως συνηθιζεται στον πολιτισμενο δημοκρατικο κοσμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είναι κρίμα πραγματικά για την Ιατρική που ο κύριος Χανός ασχολήθηκε με τα κοινά και άφησε στην άκρη την ιδιότητα του γιατρού. Αναμφισβήτητα ένας απο τους κορυφαίους Ιατρούς στον τομέα του. (Δεν το λέω ειρωνικά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατρός ναι , Δήμαρχος οχι!

   Διαγραφή
 7. Κι έρχεται ξανά για να μας αποτελειώσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν είναι η ηλικία το πρόβλημα αλλά τα έργα του και το μόνιμο ανακάτεμα!
  Καμ' δε μας αξιώσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το 2006 όταν βγήκε ο Πετρούδας και το ΄10 ψήφισα ντου Χανό, το ΄14 απ δεν η γήνταν ο Χανός ψήφισα σα Χουργίσος Βίτσα, αλλά με απογοήτευσε ντιπ πολύ ο Θανάσης και να ξαναβάνει δε α ντου δώσου ούτε μνια ψήφου. Χίλιες βουλές καλύτερος ο Χανός κι ας γείνει και κατό χουουνό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σταθερή είσαι πάντως δεν αλλάζεις εύκολα!

   Διαγραφή
  2. Γήθελες μπε κλαδούρ, έχεις ακστά πολλές υναίκες να τσι λέν Δμήτηη; Πόσο πιο σταθερός πλια, το '06 Χανό ψήφισα, το '10 τα γίδια, το 14 Βίτσα και τώρα Χανό.

   Διαγραφή
 10. δεν μποεί να το λέει σοβαρα , αποκλειεται , δεν μας λυπαται κανενας;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ"...ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΗΣΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Ειρηναίος με τον οποίο μιλάμε τακτικά, εδώ και χρόνια λέει μια μεγάλη αλήθεια, ότι: η Σαμοθράκη είναι η απόλυτη μικρογραφία της Ελλάδας. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, συν το χρόνο το κατάλαβα, πόσο δίκιο έχεις Ειρηναίε...
  Παράδειγμα: Κατάφερε η Σαμοθράκη να ξεφορτωθεί 2 δημάρχους που ο καθένας διοίκησε το νησί από 3 4ετίες, βγήκαν 3 νέοι άνθρωποι υποψήφιοι, όλοι ανασάναμε και πιστέψαμε ότι όποιος έβγαινε θα κάνε κάτι για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης και 4 χρόνια μετά είμαστε ικανοποιημένοι που θα είναι υποψήφιος και μάλλον θα βγει ο Χανός - Χαμός. Άριστος επιστήμονας, γιατρός, αλλά πλήρως αποτυχημένος ως δήμαρχος. Το ίδιο δε συμβαίνει και σε επίπεδο κυβέρνησης;

  Δεν ξέρω αν σε ενοχλεί που χρησιμοποίησα το όνομα και τα λεγόμενα σου, δεν νομίζω, αν δεν το θέλεις μην δημοσιεύεις το σχόλιο μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως καταλαβαίνεις δεν με πειράζει. Με την διαφορά εγώ δεν μιλάω με ανώνυμους, μιλάω με τον Νίκο, τον Τάσο, τον Αλέκο, την Μαρία, την Ελένη και ένα σωρό άλλους που έχουν ονοματεπώνυμο...

   Διαγραφή

Σας παρακαλώ, τουλάχιστον τα σχόλια που αναφέονται σε πρόσωπα, οργανισμούς, εταιρείες να είναι με ονοματεπώνυμο κανονικό, είτε ως ανώνυμος να αναγράφεται κάπου, είτε σην επιλογή Όνομα URL (στο όνομα). Σχόλια ανώνυμα που θα αναφέρονται σε πρόσωπα και θεσμούς θα διαγράφονται ΟΛΑ.
Ευχαριστώ
Irineossamothraki Blog