Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

16 Δεκεμβρίου, 2018

Λίγα λόγια για Κ. Βελόπουλο και "ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ" - Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» του Κ. Βελόπουλου: «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» την Ελλάδα και το ελληνικό ΕΘΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές φορές Σάββατα, Κυριακές απογεύματα που τα <<μεγάλα>> μπιιιπ-ο-κάναλα δεν έχουν κάτι για να μας αποχαυνώσουν όπως κάνουν τις υπόλοιπες μέρες, κάθομαι και ακούω στα περιφερειακά κανάλια, αυτά που λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΎΣΗΣ". Ο άνθρωπος έχει φοβερές γνώσεις. Πολλές φορές ακούω από τα χειλη του πράγματα που δεν έχω διαβάσει πουθενά, Λέω δεν τα έχω διαβάσει γιατί αυτά δεν πρόκειται να τα πουν τα συστημικά μπιιιπ-ο-κάναλα και οι δημοσιογράφοι, τα πιστά τσιράκια της ΝΤΠ, υπάλληλοι του Τζωρτζ Σόρος.
Σας μιλώ ειλικρινά πιστεύω ότι στα διάφορα μικροσκοπικά κομματίδια που κινούνται στον πατριωτικό - εθνικιστικό - δεξιό-ακροδεξιό χώρο ο Βελόπουλος και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" είναι ότι καλύτερο. 

Μακάρι όπως ακούστηκε πρόσφατα να ενώσουν τις δυνάμεις τους Βελόπουλος με "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ", Κρανιδιώτης με "ΝΈΑ ΔΕΞΙΑ", Καρατζαφέρης με "ΛΑΟΣ", Δημ. Καμμένος - Τάκης Μπαλτάκος με "ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ". Ακόμη καλύτερα θα ήταν να προστεθούν κι άλλα κομματίδια: "ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ", "ΕΘΝΙΚΉ ΕΛΠΙΔΑ", "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"(κόμμα αποστράτων) ακόμη και κάποια από τα καλά στοιχεία της Χρυσής Αυγής, των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς και παλιά στελέχη της ΝΔ όπως Βύρων Πολύδωρας, Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.α. Θα ήταν ότι καλύτερο για την Πατρίδα και τον πατριωτικό χώρο. Αλλά όχι, όλοι αυτοί κοιτούν τη μεγάλη καρέκλα, δεν κοιτούν το καλό της Πατρίδας, δε μιμούνται τους Ιταλούς, τους Ούγγρους και άλλους που ουσιαστικά δεν έχουν τα προβλήματα που έχει η δύσμοιρη Ελλάδα κι όμως αυτοί κατάφεραν να ανέβουν στην εξουσία ή στην αξιωματική αντιπολίτευση των χωρών τους και να μάχονται κατά τις παγκοσμιοποίησης, της ΝΤΠ, της λαθρομετανάστευσης, της ΕΕ, της συμφωνίας του Μαρόκο.
Αυτή η τελευταία συμφωνία του Μαρόκο, είναι η αιτία αυτού του άρθρου. Σήμερα άκουσα των Κυριάκο Βελόπουλο να μιλάει για αυτό το αισχρό κατασκεύασμα και έμαθα κάποια πράγματα. Τα μπιιιπ-ο-κάναλα το μόνο που είπαν, ήταν να λοιδορούν όσες κυβερνήσεις χωρών δεν θα υπέγραφαν την συμφωνία, όπως Ιταλία, Ουγγαρία κλπ. Αλλά για το τι περιλαμβάνει η συμφωνία τσιμουδιά.
Επειδή έγραψα μερικές καλές κουβέντες για Βελόπουλο - "ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ" δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα ψηφίσω εκεί, δεν ξέρω τι θα κάνω, θα δω πως η ψήφος μου θα γίνει σφαίρα κατά των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το γράφω επειδή κυκλοφορεί μια κακόγουστη φήμη ότι είμαι Χρυσαυγίτης,  μακριά από εμένα, είμαι Έλληνας πατριώτης - εθνικιστής, οραματίζομαι την πραγματική δημοκρατία, την οποία το πολιτικό βοθρο-σύστημα που υπάρχει στη χώρα μεταπολεμικά και όχι μόνο μεταπολιτευτικά, δεν εξυπηρετεί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφεται και η "ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ", για να καταγράφεται σε αυτά τα μαγειριά, να είστε σίγουροι ότι τα ποσοστά της είναι ψηλά και δεν μπορούν να τα αγνοησουν οι δημοσκόπηση.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ καθώς και όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του από το voicenews.gr:

Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» του Κ. Βελόπουλου: «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» την Ελλάδα και το ελληνικό ΕΘΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια εξαιρετική ανάλυση έκανε στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη την Πέμπτη 13/12, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την εκπομπή του αναφερόμενος στην εγκληματική συμφωνία του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, την οποία δέχτηκε και η Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μίλησε για το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από λαθρομετανάστες, με δικαιολογία το δημογραφικό πρόβλημα.
Τέλος, ο Κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στην παρακμή του ευρωπαϊκού πολιτισμού, της ευρωπαϊκής φυλής αλλά και στην παρακμή του Χριστιανισμού.
Δείτε παρακάτω αυτά και άλλα πολλά που ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος:




Ι.Β.:
Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να προβάλλονται. Για τον λόγο αυτό σκοπεύω να δημιουργήσω ένα καινούργιο blog  που θα ασχολείται αποκλειστικά με εθνικά θέματα και θα μπορούν να μπαίνουν και να το διαβάζουν όσοι ενδιαφέρονται για αυτού του είδους τα θέματα. Τα περασμένα αν προλάβατε και το προσέξατε έκανα μία προσπάθεια, αλλά ήταν κάτι πρόχειρο, δεν μου άρεσε και το κατέβασα.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr