08 Ιανουαρίου, 2019

Μεταφορικό Ισοδύναμο επιχειρήσεων : Ενεργοποίηση Β' Αίτησης χρηματοδότησης για 2018, δυνατότητα υποβολής μέχρι 15/2

ΘΕΜΑ: Ενεργοποίηση Β΄Αίτησης χρηματοδότησης για το 2018

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη από σήμερα, 08/01/2019 και μέχρι 15/02, στο Πληροφοριακό Σύστημα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου για τις επιχειρήσεις η ενέργεια της επεξεργασίας της Β’ Αίτησης χρηματοδότησης για δαπάνες μεταφοράς εμπορευμάτων που αφορούν το διάστημα από 01/07/18 έως και 31/12/18,σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Δόθηκε παράταση έως 24/02

Εισέρχεστε από ΕΔΩ στο σύστημα με τους ίδιους κωδικούς χρήστη (username και password) που χρησιμοποιήσατε κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής και είναι οι κωδικοί TAXIS της επιχείρησης.



Σημειώνεται ότι στο Β’ αίτημα χρηματοδότησης μπορούν να καταγραφούν δαπάνες που αφορούν όλο το εξάμηνο 01/07-31/12, εφόσον φυσικά δεν έχουν περιληφθεί στην Α’ Αίτηση χρηματοδότησης. Τονίζεται ότι δεν επιτρέπεται η διπλή εγγραφή ίδιου παραστατικού που έχει ήδη λάβει αναλογούν Α.ΝΗ.ΚΟ.

Για χρήστες που είχαν ανοίξει την Α’ αίτηση χρηματοδότησης και την επεξεργάζονταν αλλά για κάποιον λόγο δεν προχώρησαν στην οριστική υποβολή, παρέχεται η δυνατότητα να επεξεργαστούν περαιτέρω την αρχική αίτηση, καθώς έχουν διατηρηθεί τα στοιχεία που είχαν καταχωρήσει και κατόπιν να προβούν στην τελική υποβολή αυτής.


Η Αίτηση χρηματοδότησης στην παρούσα φάση είναι ανοιχτή προς επεξεργασία και αποθήκευση. Για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος και των δικαιούχων η δυνατότητα για την οριστική υποβολή των αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί σε επόμενο χρόνο και θα εμφανίζεται ως δυνατότητα στη σχετική καρτέλα της ενέργειας.

Από τον ΕΦΕΠΑΕ