Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

13 Φεβρουαρίου, 2019

Νικ. Ταμουρίδης (Αντγος ε.α): Έρχονται οι εκλογές!

Έρχονται οι εκλογές!
Σε όλο το πολιτικό φάσμα άρχισε ήδη μια τεράστια προσπάθεια για το ποιος θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα των ψηφοφόρων και να επηρεάσει το εκλογικό ακροατήριο.
Ο μεγάλος απών; Η αλήθεια! Η αλήθεια και η ορθή ρητορική τέχνη, η οποία, σύμφωνα και με τον αρχαίο μέγιστο φιλόσοφο Σωκράτη, επιβάλλεται να έχει ως σκοπό την ίδια την αλήθεια. Αντί αυτών:
-Βλέπουμε παντού δημαγωγική κενολογία, αδίστακτη καπηλεία των ιδεών, λεκτικούς μύδρους, αγοραίο υβρεολόγιο, μειωτικούς χαρακτηρισμούς!

-Κυριαρχεί πολιτική και ιδεολογική παραπλάνηση, αδίστακτη δημαγωγία, εμετική κολακεία, κυνική αδιαφορία, ηθικός ξεπεσμός!
-Παρακολουθούμε μια απίστευτη μάχη εντυπώσεων, μια φιλοπολεμική ατμόσφαιρα με καλλιέργεια μίσους, παλινωδίες και διεθνή απομόνωση.
-Επικρατεί ένα απόλυτο πολιτικό χάος, μέσα στο οποίο στροβιλίζονται οι αοριστότερες ιδέες και οι αντιφατικότερες προτάσεις περί μέτρων σωτηρίας.
Έρχονται οι εκλογές!
Ισχνές μισελληνικές μειοψηφίες, στο όνομα μιας κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας, επιβάλλουν την θέλησή τους στη συντριπτική πατριωτική πλειοψηφία, υπακούοντας τυφλά στην αρρωστημένη ιδεοληψία τους και στους ξένους πάτρωνές τους. Αυτοί και οι εθνικά ασθενείς αντίπαλοί τους θα επιδιώξουν να αρπάξουν και πάλι την εξουσία με κάθε τρόπο.
Όσοι νομίζουν ότι η νέα Βουλή θα θέσει τις βάσεις του νέου πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Δεν ανεγείρεται κανένα νέο οικοδόμημα με παλιά και σαθρά υλικά. Απαιτείται λοιπόν απόλυτη κάθαρση, την οποία, ούτε οι νυν κυβερνώντες ούτε οι λοιποί του πολιτικού κατεστημένου έχουν την δύναμη να επιβάλλουν.
Έρχονται οι εκλογές!
Η απαξίωση των πάντων από τους θλιβερούς εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται. Απαξιώνονται πλήρως οι Έλληνες πολίτες, η Πολιτική, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, η Κοινωνική Συνοχή.
Η απαξίωση των πολιτικών από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό εκφράζεται στην καταρράκωση των ποσοστών των κομμάτων και στην δραματική μείωση της συμμετοχής των Ελλήνων πολιτών στα κοινά.
Ζούμε την βασιλεία της απαξίωσης των πάντων και απάντων!
Έρχονται οι εκλογές!
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζεται νέος πολιτικός αέρας, νέα πνοή, νέες δυνάμεις!
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζονται νέοι στην πολιτική σκηνή, με καθαρά πρόσωπα και θέσεις, οι οποίοι να αφοσιωθούν, να εμβαπτισθούν εντός της εθνικής ιδέας και με όπλα την γνώση και την πίστη να αγωνιστούν για να δώσουν νέα πνοή στη χώρα.
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Οι οιωνοί δεν προαναγγέλλουν αισιοδοξία, αντιθέτως επιφαίνονται ιδιαίτερα δυσμενείς.
Υπάρχουν όμως και οι Έκτορες οι οποίοι διαχρονικά αψηφούν τους κακούς οιωνούς και μάχονται για τις ιδέες τους, για την πατρίδα τους!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να γίνουμε σήμερα Έκτορες και να πούμε: Εμπρός, με πίστη στον αγώνα! Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης!
Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr