27 Αυγούστου, 2015

Κατακόρυφη αύξηση επισκεψιμότητας χθες.

Χθες σημειώθηκε κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας του blog μου. Ενώ συνήθως η ημερήσια επισκεψιμότητα είναι 70-100, χθες έφτασε τις 619, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία προέρχονταν από την Ρωσία.
Αυτό μπορώ να το δώσω δύο ερμηνείες. Η πρώτη ότι υπάρχει ενδιαφέρον Ρώσων τουριστών να επισκεφτούν την Σαμοθράκη και googlαραν για πληροφορίες σχετικά με το νησί μας και τους έβγαζε μεταξύ άλλων και το blog μου. Ενώ η δεύτερη ερμηνεία που δίνω είναι ότι υπήρξε προβολή της Σαμοθράκης από κάποιο ρωσικό κανάλι και πάλι αναζήτησαν πληροφορίες κ.ο.κ.
Ότι και να συνέβη θετικό για το νησί είναι, μακάρι να μας επισκέπτονται μαζί με τους υπόλοιπους λαούς και οι Ρώσοι. Γιατί οι Ρώσοι είναι μακραίωνοι φίλοι μας, ομόδοξοι και σύμφωνα με πολλές ενδείξεις οι καλύτεροι τουρίστες, από όλες τις απόψεις. Άσχετα αν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί μας έκοψαν κάθε είδους συναλλαγής με την Ρωσία του μεγάλου πραγματικού,φιλέλληνα και πατριώτη ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος αντιτάσσεται στην επάρατη παγκοσμιοποίηση και το πλατύσκαλο της, την Ε.Ε. Ενώ αυτοί (οι πολιτικοί μας) είναι υποταγμένοι σε αυτά ξεπουλώντας οτιδήποτε εθνικό.