20 Δεκεμβρίου, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ - Συνέντευξη Αθ. Βίτσα στον Maximum επί του θέματος - Σχόλιο.

Δέκα ώρες αγωνίας από το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου ζήσαμε με τη γνωστοποίηση της εισήγηση της τροπολογίας για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στην οποία δεν είχε συμπεριληφθεί η Σαμοθράκη.
Ακολούθησε συντονισμός ενεργειών και το θέμα ανέλαβαν να λύσουν τόσο οι Βουλευτές Έβρου Α.Γκαρά, Γ. Καϊσας και Δ. Ρίζος καθώς και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης Μεν. Μαλτέζος.

Οι παρεμβάσεις τόσο των βουλευτών όσο και του κου Μαλτέζου  με πλήθος ενεργειών προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν επιτυχημένες και μέσα σε ώρες τα προγράμματα οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τους ευχαριστούμε για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη τους στο συγκεκριμένο θέμα και σε πολλά άλλα.

Ακούστε τον Δήμαρχο Σαμοθράκης Αθανάσιο Βίτσα ,  σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό.


irineossamothraki Blog
Σημασία έχει ότι έστω και την τελευταία στιγμή εξαιρέθηκε και η Σαμοθράκη από την αύξηση του ΦΠΑ, έστω και για έναν χρόνο, αν και το προσφυγικό δεν θα έχει λήξει...
Με την σειρά μου θα ήθελα κι εγώ ως επαγγελματίας να ευχαριστήσω όσους εργαστήκαν για να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ, πράγμα το οποίο είναι μια ανάσα για τους επαγγελματίες του νησιού, έστω κι αν αυτή η ανάσα είναι ο επιθανάτιος ρόγχος.....