24 Ιανουαρίου, 2017

Η τιμωρία είναι μία, ποιος θα την επιβάλλει;

Πριν μερικές ημέρες άρχισα να γράφω ένα άρθρο για την ιερότητα την ελληνικής ιθαγένειας, με αφορμή τον νιγηριανό Αντετοκούμπο που φαγώθηκαν σόνι και καλά να τον κάνουν Έλληνα ενώ και οι 2 γονείς του είναι νιγηριανοί. Μετάνιωσα και το παράτησα, όμως με την προσβλητική αυτή ελεεινή πράξη των 8 Αλβανών δεν άντεξα.
Βέβαια οι 2 αυτές περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Ο Αντετοκούμπο μέχρι στιγμής τιμάει στο έπακρον την ιθαγένεια που αδίκως του δώσαμε. Δεν δέχτηκε πριν λίγο καιρό να υπογράψει πάνω σε σημαία όπως του ζήτησε ομογενής μας, λέγοντας ότι δεν υπογράφει πάνω σε σύμβολα, την ίδια ώρα που <<Έλληνες>> υπουργεύοντες έλεγαν να αποποινικοποιηθεί η προσβολή εθνικών συμβόλων ή ότι δεν είναι σύμβολο ένα πανί που αγοράζεις από τα ράφια του σουπερμάρκετ...
Επίσης τιμάει μέχρι στιγμής την χώρα που τον δέχτηκε ενώ οι γονείς του ήταν λαθρομετανάστες που εισέβαλαν στην Πατρίδα μας μέσω Τουρκίας, την χώρα που του έμαθε ελληνικά και που του δίδαξε τα πρώτα πράγματα στο άθλημα του μπάσκετ για να αναπτυχθεί το ομολογουμένως τεράστιο ταλέντο του.
Πάμε τώρα στα κ@λόπαιδα που πήραν την ελληνική ιθαγένεια, τους δώσαμε την ύψιστη τιμή να υπηρετήσουν στον ένδοξο τιμημένο ελληνικό στρατό και μάλιστα σε στρατόπεδο ευζώνων. Αυτοί αντί ευχαριστώ σχηματίσανε φωτογραφιζόμενοι το σύμβολο του επεκτατικού αλβανικού αετού.
Η τιμωρία είναι μία, ποιος θα τολμήσει να την επιβάλλει όμως; Αφαίρεση ελληνικής ιθαγένειας, απέλαση στην αγαπημένη τους Πατρίδα και απαγόρευση επανεισόδου οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο στην Ελλάδα.
Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Αλλά όλα αυτά είναι αποτελέσματα της εθνοκτόνου πολιτικής του μια φορά προδότης, πάντα προδότης Αντώνη Σαμαρά που επέτρεψε την μαζική εισβολή Αλβανών, αλλά και των μαζικών ελληνοποιήσεων επί Σημίτη πριν τις εκλογές του 2000 που των βοήθησαν να επανεκλεγεί οριακά.
Βέβαια δεν μιλάμε τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης στο θέμα του λαθρομεταναστευτικού - λαθροπροσφυγικού...