30 Μαρτίου, 2017

Ο κύριος Δημοσχάκης ο μόνος που ευαισθητοποιήθηκε στο θέμα των τηλεπικοινωνιών στη Σαμοθράκη


Προχθές το βράδυ δημοσίευσα το άρθρο για την κατάσταση του διαδικτύου στην Σαμοθράκη. Η αναγνωσιμότητα που είχε ήταν τεράστια (402 προβολές του άρθρου μέχρι αυτήν την στιγμή). Από τους αρμόδιους στους οποίους έστειλα και κοινοποιήθηκε, η μοναδική ανταπόκριση ήρθε από τον βουλευτή ΝΔ Έβρου κύριο Αν. Δημοσχάκη. Τον ευχαριστώ εκ μέρους των κατοίκων της Σαμοθράκης που μπήκε στον κόπο να φτάσει το θέμα μέχρι την Βουλή.
Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Δημοσχάκης ασχολείται τακτικά με θέματα που αφορούν το νησί μας.

Έχω παρατηρήσει ότι σε κάθε κοινοβουλευτική περίοδο υπάρχει 1 βουλευτής Έβρου που ασχολείται περισότερο με την Σαμοθράκη, παλιότερα από την ΝΔ ο κύριος Κυρ. Γεροντόπουλος μετά από το ΠΑΣΟΚ η κυρία Όλγα Ρενταρή, έπειτα ο κύριος Μαρίνος Ουζουνίδης ως βουλευτής των Αν. Ελλήνων και τώρα ο κύριος Δημοσχάκης. Ασχέτως τι πιστεύει και τι ψηφίζει ο κάθε κάτοικος της Σαμοθράκης οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σήμερα ο κύριος Δημοσχάκης μίλησε στον STATUS RADIO 94.2

Τουριστική περίοδος χωρίς επαρκείς τηλεπικοινωνίες και διαδίκτυο στην Σαμοθράκη διαπιστώνει ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, για το λόγο αυτό κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής ανοιχτή επιστολή κατοίκου της Σαμοθράκης προς όλους τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με το μονοπωλιακό καθεστώς των τηλεπικοινωνιών στο νησί, την χαμηλή ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και το ημιτελές έργο των οπτικών ινών το οποίο αναμένεται να βελτιώσει την κατάσταση.