30 Μαρτίου, 2017

Δράσεις της Γ' Δημοτικού

Τα παιδιά της Γ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας μαζί με την δασκάλα τους κυρία Νατάσσα (Αναστασία Δομζαρίδου) έχουν προχωρήσει σε κάποιες ωραίες δράσεις.
Κάθε απόγευμα από τις 16:30 μέχρι τις 19:30 έξω από το cafe ΚΕΝΤΡΙΚΟ από χθες και μέχρι την Παρασκευή 8/3 (παραμονή του Λάζαρου) θα πουλάνε λαμπάδες με 3€ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τους) και εικονίτσες μετέπειτα.

Μια άλλη δράση είναι ότι έχουν αναλάβει μία φορά την εβδομάδα να καθαρίζουν τον περίβολο της εκκλησίας. Μάλιστα με την βοήθεια των κυρίων Παπαγρηγορίου και Στεργάκη έχουν στήσει την πινακίδα τους, στην οποία παρακαλούν τον κόσμο να μην πετάει σκουπίδια.
Τα παιδιά και η δασκάλα τους αξίζουν πολλών μπράβο!!!

Δείτε τα θέματα όπως μας τα παρουσίαζει μέσα από το facebook και την δημόσια ομάδα "ζούμε Σαμοθράκη" η ίδια η δασκάλα.


Anastasia Domzaridou
Η Γ* ΤΑΞΗ ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 3€!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟ 16:30μμ.-19:30μ.μ.



Anastasia Domzaridou
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ Η Γ* ΤΑΞΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΣΤΕΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!