29 Απριλίου, 2017

Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των δρομολογίων από και προς Λαύριο

Χθες το βράδυ έλαβα ένα επώνυμο email ως κοινοποίηση από κάποιον κύριο Δημήτρη Παπαγεωργόπουλο, το email απευθύνονταν προς την SAOS FERRIES και τον Δήμο Σαμοθράκης, με κοινοποίηση προς τα τοπικά blogs. Την δημοσιεύω χωρίς να προσθέσω, αφαιρέσω ή διορθώσω το παραμικρό.

Ανακοίνωση δρομολογίων από και προς Λαύριο

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη στο αγαπημένο μου νησί. Είμαι κάτοικος μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου, παλαιότερα επισκεπτόμασταν οικογενειακώς το πανέμορφο νησί σας. Έχουμε όμως να έρθουμε από το 2010, πρώτα και κυριότερα λόγω της οικονομικής κρίσης και έπειτα λόγω της διακοπής των δρομολογίων από το Λαύριο και οδικώς δεν λέει... χρειάζεται μία περιουσία και άλλη μία για τα εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη.

Από πέρσι τον Σεπτέμβριο (νομίζω) που ανακοινώθηκε ότι επιτέλους φέτος το καλοκαίρι θα έχει δρομολόγιο Λαύριο-Σαμοθράκη, χαρήκαμε ιδιαίτερα και αποφασίσαμε όλο τον χειμώνα να κάνουμε οικονομία όσο γίνεται για να έρθουμε ξανά κοντά σας έστω για μία εβδομάδα.
Όμως ΑΚΌΜΗ περιμένουμε να ανακοινωθούν τα δρομολόγια. Έχετε ένα τέτοιο εργαλείο στα χέρια σας και δεν το αξιοποιείτε. Προφανώς γνωρίζετε τις μέρες εκτέλεσης του δρομολογίου, βλέποντας τα κενά στα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, γιατί δεν τα ανακοινώνεται, δεν τα διαφημίζετε; Απορώ... Κρίμα...
Δημήτριος Παπαγεωργόπουλος