30 Μαΐου, 2017

Δημοσιεύτηκε η γνωμοδότηση της συνεδρίασης του ΣΑΣ, τι λέει για ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ΖΕΦΥΡΟΣ

Σήμερα δημοσιεύτηκε στην σελίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η γνωμοδότηση της συνεδρίασης του ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 26/5.
Μέσα στα θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη ήταν και η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Ε/Γ-Δ/Ρ «ΖΕΦΥΡΟΣ» (23) και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» (24) αντίστοιχα ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 19-06-2017 ΕΩΣ 03-09-2017. Δείτε λοιπόν ποια ήταν η γνωμοδότηση (ίδια και για τις δυο περιπτώσεις) στα συγκεκριμένα θέματα:

ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ . (http://hcg.gr/sites/default/files/article/attach/gnomodotisi.pdf)

Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την SAOS FERRIES, γιατί πλέον εναπόκειται μόνο στην ολοκλήρωση των εργασιών στα δύο σκάφη και στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και στην έγκαιρη και εντός προγραμματισμού της εταιρείας δρομολόγησης τους. Μακάρι, όλα να πάνε καλά.