23 Αυγούστου, 2017

Παράκληση προς τους "συναδέλφους" μου

Με αφορμή ένα άρθρο του evros-news.gr που αφορά την τεράστια πληγή της Σαμοθράκης, την ανεξέλεγκτη και παράνομη κατασκήνωση και σε συνδυασμό με μία σειρά άρθρων που βγήκαν τις τελευταίες μέρες και δυσφημούν το νησί μας ενώ η τουριστική περίοδος ναι μεν τελειώνει, έχει μείνει όμως η ουρά ακόμη. Οπότε θα ήθελα να κάνω μια παράκληση προς όλους τους "συναδέλφους" να κάνουμε υπομονή 30-40 ημέρες και μετά να συζητήσουμε, να γκρινιάζουμε και να σχολιάσουμε το χρόνιο αυτό θέμα  και άλλα που προέκυψαν φέτος... και όχι μόνο... Αλλά όλοι εμείς που διαχειριζόμαστε τα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) μέσα της περιοχής ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η σεζόν και μετά να πούμε ΟΤΙ θέλουμε. 

Ιδιαίτερα προς τους διαχειριστές και αρθρογράφους των μέσων της Αλεξανδρούπολης, εχετε υπόψη σας πως με αυτά που γράφετε μεσούσης της τουριστικής περιόδου δεν χτυπάτε μόνο την Σαμοθράκη, αλλά και τον εαυτό σας, την Αλεξανδρούπολη. Όσο περισσότερο τουρισμό έχει η Σαμοθράκη, τόσα περισσότερα προϊόντα θα προμηθευτεί από την αγορά της Αλεξανδρούπολης, που καλώς ή κακώς θέλοντας και μη είναι σχεδόν η μοναδική μας προμηθεύτρια εμπορευμάτων.

Ευχαριστώ για την υπομονή που θα κάνετε και ας ελπίσουμε ότι για την επόμενη τουριστική σεζόν δεν θα περιμένουμε πάλι τον Μάιο, τον Ιούνιο ή και τον Αύγουστο για να παραπονιόμαστε και να γκρινιάζουμε... Ας δούμε το τουριστικό μας προϊόν ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ.