22 Σεπτεμβρίου, 2017

ΠΡΟΣΟΧΉ !!! Πολυπληθής ομάδα Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Σαμοθράκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξύπνα ΣκοπιάΣήμερα το απόγευμα κοντά στο κατάστημα μου άκουσα μια βαβούρα και βγήκα να δω. Ήταν οι συζητήσεις μιας πολυπληθούς ομάδας 8-10 ίσως και παραπάνω ατόμων, οι οποίοι χωρίζονταν σε 3-4 υποομάδες. Κάποιοι από αυτούς, σίγουρα ένας από κάθε υποομάδα κρατούσαν κάτι έντυπα. Οι υποψίες μου με οδήγησαν στο συμπέρασμα πως είναι μάρτυρες του Ιεχωβά. Σύντομα επιβεβαιώθηκαν, από γνωστούς μου, στους οποίους"χτύπησαν την πόρτα".
ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!
Κάποια πράγματα για να είστε υποψιασμένοι και να μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε, αν δεν μπορέσετε με την πρώτη να τους στείλετε εκεί που πρέπει.......

 - Καταρχήν πάντα μαζί τους κουβαλάνε τα περιοδικά τους "Ξύπνα" ή/και "Σκοπιά", υποτίθεται την Αγία Γραφή (την δικιά τους, την οποία πολλές φορές ονομάζουν "Μετάφραση Νέου Κόσμου".
 - Δεν πιστεύουν στην τριαδικότητα του Θεού, το Άγιο Πνεύμα για αυτούς είναι μια πνοή/αέρας.
 - Δεν πιστεύουν ότι η Παναγία είναι Θεοτόκος και αειπάρθενος γιατί διδάσκουν ότι μετά τον Χριστό γέννησε κι άλλα παιδιά.
 - Δεν έχουν σε υπόληψη τις ιερές εικόνες και την σημαία, τα θεωρούν ειδωλολατρικά σύμβολα.
Καθώς επίσης και άλλα πολλά τέτοια <<όμορφα>>.....
Για την αντιπαραβολή όλων όσων πιστεύουν αυτοί και όσα πιστεύουμε εμείς (διδάσκει η Εκκλησία μας) διαβάστε εδώ,

Όσοι έχετε facebook, είτε κοινοποιείστε το άρθρο είτε απλά την είδηση, να το μάθουν όσο περισότεροι γίνεται και ειδικά κρατήστε τους μακριά από τα παιδιά, τα φτάνει όσα <<καλά>> διδάσκονται στο σχολείο σο μάθημα <<<<Θρησκευτικά>>>>...