21 Νοεμβρίου, 2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερα ενοπλων δυναμεων 2017Σήμερα που η εκκλησία μας γιορταζει τα Εσόδια της Θεοτόκου γιορτάζουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας. Οι άγρυπνοι φρουροί του Έθνους μας.
Υπερασπίζονται μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους την ελευθερία και την ακεραιότητα της Ελλάδας (όσο τους αφήνουν τουλάχιστον - βλέπε Ίμια) όποτε και αν αυτό χρειάζεται. Εν καιρό <<ειρήνης>> πάλι είναι παρόν όπου χρειαστεί και όπου το (άχρηστο) ελληνικό κράτος δεν μπορεί.
Το 2017 μόνο στην Σαμοθράκη ήρθαν 2 φορές δυνάμεις του Στρατού για να βοηθήσουν. Την πρώτη ήταν στις αρχές της χρονιάς, μετά τις χιονοπτώσεις και δεύτερη τον Σεπτέμβριο μετά τις καταστροφικές βροχές, όπου και παρέμειναν για πολλές ημέρες.
Η προσφορά των Ε. Δ. είναι και κοινωνική. Φέτος επίσης 2 φορές ήρθε στο νησί κλιμάκιο γιατρών με σκάφος του Π. Ν.

Πέρα λοιπόν από τα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ θα ήθελα να πω και ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Η Υπεραγία Θεοτόκος να τους έχει πάντα υπό την Θεία Σκέπη Της.

Τέλος Χρόνια Καλά και Πολλά, γεμάτα Υγεία κι ότι άλλο επιθυμούν οι εορτάζουσες (ανύπαντρες συνήθως) κοπέλες φέρουσες όνομα Μαρία, Δέσποινα, Παναγιώτα, Παρθένα.