21 Φεβρουαρίου, 2018

Στρατός: Tα 23 σημεία (3 στον Έβρο) που θα παρουσιάζονται οι νέοι οπλίτες - Στον μισθό Μαρτίου τα αναδρομικά 2017

Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2018 Α΄/ΕΣΣΟ
Μεγάλες αλλαγές έρχονται για τον ελληνικό στρατό, καθώς καταργούνται τα γνωστά κέντρα εκπαίδευσης και δημιουργούνται Σημεία Υποδοχής Οπλιτών, όπου θα παρουσιάζονται οι φαντάροι.
Τα ΣΥΠΟ δημιουργούνται σε 23 περιοχές και θα τεθούν σε λειτουργία από την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου. Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν οι στρατεύσιμοι.

Στα Σημεία, οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν έως και τρεις ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό. Στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα, καθώς και για το υπόλοιπο της θητείας τους.
Αυτά είναι τα 23 ΣΥΠΟ:

Μπήκαν στο μισθό Μαρτίου τα Αναδρομικά στα Στελέχη του επιδόματος παραμεθορίου έτους 2017

Όπως ενημερώνει μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΔΩ, ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας, Ανχης ε.α Σταύρος Γατής, σύμφωνα με προσωπική τηλεφωνική πληροφόρηση που είχε κάνει γνωστό ότι, στα φύλλα μισθοδοσίας Μαρτίου για τα εε στελέχη των ΕΔ υπάρχουν μέσα τα αναδρομικά του επιδόματος παραμεθορίου έτους 2017.
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, προς διευκρίνηση σας γνωρίζουμε ότι αναδρομικά υπάρχουν μόνο στα Στελέχη που υπηρετούν ή υπηρετούσαν στην παραμεθόριο από την 1-1-2017 και για όσο καιρό ήταν στις Μονάδες αυτές.