30 Μαρτίου, 2018

Πόσο έχει προχωρήσει η επιτροπή στην αναζήτηση οικοπέδου για νέο Κ.Υ.;


Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο υγειας σαμοθρακης
Στις 17 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο με πρώτο και βασικό θέμα την υπόθεση με τις υπογραφές για την κατασκευής καινούργιου Κέντρου Υγείας. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, η οποία ως μοναδικό έργο θα είχε την ευθύνη να αναζητήσει κατάλληλο οικόπεδο, για την κατασκευή νέου Κ.Υ.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση πόσο και αν προχωρήσει το θέμα. Διαρροές υπάρχουν, πόσο αληθινές είναι, δεν το γνωρίζει κανείς, αν και όλες συγκλίνουν στο ότι οικόπεδο βρέθηκε και μάλιστα όλες οι διαρροές αναφέρουν το ίδιο οικόπεδο. Κατά πόσο ισχύει; Πόσο έχει προχωρήσει; Έχει φτάσει στο Υπουργείο; Όλα αυτά θα ήταν καλό να απαντηθούν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. (Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ γιατί λείπω εκτός Σαμοθράκης).

Τις παραπάνω απορίες τις έχω και εγώ, αλλά κυρίως δημοσιεύω το παρόν άρθρο γιατί τις έχουν πολλοί. Γίνομαι αποδέκτης σχετικών ερωτήσεων και στον δρόμο και εδώ.

Επίσης με το υπάρχον Κ.Υ τι έχει γίνει για την αποκατάσταση του πρώτου ορόφου, ώστε οι συνθήκες να γίνουν ανθρώπινες και να μπορέσει να λειτουργήσει και να αποσυμφορήσει το Περιφερειακό Ιατρείο Καμαριώτισσας;