19 Ιουνίου, 2018

Διευκρινιστικές ερωτήσεις προς το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης και οι σχετικές απαντήσεις


Με αφορμή το άρθρο: Νέα γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ θα κάνεισυνδέσει το λιμάνι με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, επικοινώνησα με το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανρουπολης, έθεσα κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Ακολουθεί το κείμενο που εστάλη από εμένα:


Καλημέρα, ονομαζομαι Ειρηναίος Παπαντίδης, είμαι διαχειριστής του blog irineossamothraki.blogspot.gr, αναδημοσίευσα το άρθρο https://reportal.gr/2018/06/09/νέα-γραμμή-του-αστικού-κτελ-θα-συνδέσε/στο blog μου. Υπάρχουν όμως κάποιες ερωτήσεις που χρίζουν απαντήσεων, προς επίλυση αποριών.
Καταρχήν μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η κίνηση σας. Ο κόσμος της Σαμοθράκης σας ευχαριστεί.
Λοιπόν τα δρομολόγια αυτά θα είναι για όλο τον χρόνο ή μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες; Όλες τις ημέρες και όλα τα δρομολόγια; Στα δρομολόγια επιστροφής του πλοίου θα υπάρχουν δρομολόγια; Αν ναι ο κόσμος πως θα ξέρει το πρόγραμμα. Επίσης τι στάσεις θα υπάρχουν, θα υπάρχει κάποια στο ΚΤΕΛ, γιατί είναι ένα σημείο ενδιαφέροντος του επιβατικού κοινού του πλοίου.
Ευχαριστώ.

Σήμερα έλαβα τις παρακάτω απαντήσεις:

Καλημέρα,
Σε απάντηση των ερωτήσεων σας θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι τα δρομολόγια θα είναι για όλο το χρόνο. Θα σχετίζονται με τις αφίξεις του πλοίου. Στα δρομολόγια της αναχώρησης για Σαμοθράκη δεν θα υπάρχει αντίστοιχο δρομολόγιο. Το επιβατικό κοινό  μπορεί να ενημερώνεται για τα δρομολόγια και για τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μαςwww.astikoktel.gr και στο τηλ.2551028844.
Η διαδρομη είναι:
Αφετηρία : Λιμάνι
            Διαδρομη: Πλατεία Ελευθερίας- Λ. Δημοκρατίας -  14Η Μαίου (ΚΤΕΛ , ΙΚΑ, ΚΑΠΗ, ΛΑΙΚΗ) – ΔΗΜΗΤΡΑΣ – Λ. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΥΤΑΒΟΥ – ΝΙΚΗΤΑΡΑ.