26 Οκτωβρίου, 2018

Γ. Χανός: “4, εκ των οποίων 3 γιατροί, «έθαψαν» το νέο Κέντρο Υγείας του νησιού”

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο υγειας σαμοθρακηςΘυμωμένος και απογοητευμένος μίλησε σήμερα στον STATUS 94,2 ο πρώην Δήμαρχος της Σαμοθράκης και υποψήφιος εκ νέου, Γιώργος Χανός, ιδιαίτερα ως προς την απόφαση να απορριφθεί οριστικά το ενδεχόμενο κατασκευής καινούργιου Κέντρου Υγείας στο νησί. Ο κ. Χανός είπε ότι την «κηδεία της ευκαιρίας να κατασκευαστεί νέο κτίριο, την πήγαν τέσσερις στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό, οι τρείς εκ των οποίων, ήταν μάλιστα και γιατροί, αναφερόμενος στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Παπά, τον Βουλευτή Γιώργο Καΐσα και τον δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Βογιατζή». 
Σε ότι αφορά την προετοιμασία του για τις εκλογές είπε ότι ο συνδυασμός του θα είναι έτοιμος τον τελευταίο μήνα και αναφέρθηκε στον νυν Δήμαρχο Θανάση Βίτσα, λέγοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ένας τέτοιος άνθρωπος κατάφερε να γίνει Δήμαρχος του νησιού. Αποκάλυψε επίσης, πως αν και τον στήριξε την τελευταία Κυριακή των εκλογών, ο κ. Βίτσας επί τέσσερα χρόνια δεν επιχείρησε ούτε μία φορά να συναντηθεί μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις για τα ανοιχτά θέματα του νησιού, παρά τις δικές του προσπάθειες.

Επίσης ο κύριος Γ. Χανός ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης ALFA, παρακολουθήστε την συνέντευξη στο κομμάτι 32:00 έως 52:25