30 Νοεμβρίου, 2018

Η «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» και τα κατορθώματα της στη Σαμοθράκη - Νέα ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ από τον Δήμο Σαμοθράκης

Η «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» (όπως ονομάστηκε η απερχόμενη κακοκαιρία) εισέβαλε για τα καλά και στην Σαμοθράκη, με πολύ ισχυρούς ανέμους, που είχαν ως αποτέλεσμα για 2 μέρες το νησί να μείνει αποκομμένο από την υπόλοιπη Ελλάδα, λόγω του απαγορευτικού απόπλου. Επίσης είχαμε αρκετές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις. Τα ουκ ολίγα χιόνια περιορίστηκαν στον ορεινό όγκο του νησιού (εκεί που χρειάζεται περισσότερο), αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Χώρας. Με αποτέλεσμα χθες και σήμερα να μην λειτουργήσουν ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο στην Χώρα καθώς και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος και να διακοπουδτα δρομολόγια των λεωφορείων που πραγματοποιούνται για να μεταφέρουν τα παιδιά σε αυτές τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Στην σελίδα ΔΗΜΟΣ Σαμοθράκης στο facebook μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν την κατάσταση από την κακοκαιρία. Για ακόμη μία φορά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που εργάζονται αγόγγυστα νύχτα και μέρα για να μείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο και όχι μόνο, της Σαμοθράκης.
Δείτε την σημερινή έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης:

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 30/11/2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος ανακοινώνει την διακοπή λειτουργίας των ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος στις 30 Νοεμβρίου 2018  λόγω καιρικών συνθηκών.
Ένεκα της χιονόπτωσης και σύμφωνα με την αναμενόμενη εξέλιξη εκδήλωσης παγετού τις απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα για λόγους ασφάλειας λαμβάνονται τα εξής μέτρα :
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11/18:
Διακοπή της λειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π Χώρας και Λακκώματος
Ακύρωση των εξής δρομολογίων της Δημοτικής συγκοινωνίας:
Καμαριώτισσα - Χώρα  16:00
Καμαριώτισσα - Χώρα  19:50
Καμαριώτισσα - Προφ. Ηλίας 16:15
Καμαριωτισσα – Προφ. Ηλίας 20:10