27 Δεκεμβρίου, 2018

27 Δεκεμβρίου: Σε Έβρο και Σαμοθράκη ο Καμμένος με δυο ελικόπτερα – Θα κάνει περιοδεία για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό

Στον Έβρο και στη Σαμοθράκη αναμένεται να περιοδεύσει σήμερα 27 Δεκεμβρίου ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου περιοδεία για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον υπουργό θα συνοδεύει ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και επιτελείς από τα γραφεία τους. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr  αναμένεται να πετάξουν με δυο ελικόπτερα από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον τοπικό Τύπο ο κ. Καμμένος αναμένεται να αφιχθεί στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 27Δεκεμβρίου στο φυλάκιο της Νυμφαίας στην Κομοτηνή όπου θα τον υποδεχθούν οι Ταξίαρχοι της 29ης και ΧΧΙ ΤΘΤ, ενώ λίγο αργότερα θα αναχωρήσει με τελικό προορισμό φυλάκια του Έβρου.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα επισκεφθεί και το φυλάκιο από το οποίο ξεκίνησε η περιπέτεια των δυο Ελλήλων στρατιωτικών που κρατήθηκαν φυλακισμένοι στην Τουρκία για περίπου 6 μήνες.
Πριν από λίγες ημέρες ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών   Σουλεϊμάν Σοϊλού επισκέφθηκε το φυλάκιο PAZARKULE το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Ελληνικό Φυλάκιο στα Μαράσια, όπου συνελήφθησαν οι δυο στρατιωτικοί.
Δεν αποκλείεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος τελευταία ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την Τουρκία, να θελήσει να απαντήσει σε αυτή την κίνηση.
Αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το πρόγραμμά του, μπορούμε να υποθέσουμε ότι και αύριο από την παραμεθόριο ο κ. ΥΕΘΑ θα κρατήσει υψηλούς τόνους με την Τουρκία, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη ρητορική ούτε από τον Αναπληρωτή υπουργό Πάνο Ρήγα, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή, ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών.