10 Δεκεμβρίου, 2018

Εκλογές στον Σύλλογο Σαμοθρακιτών Νομού Έβρου

Εκλογές στον Σύλλογο Σαμοθρακιτών Νομού ΈβρουΝέο ΔΣ αναμένεται να προκύψει στον Σύλλογο Σαμοθρακιτών Νομού Έβρου μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Στόχος του συλλόγου και όποιας διοίκησης προκύψει, να συνεχίσει το έργο που καταβάλει βοηθώντας το νησί όποτε αυτό χρειάζεται. Να σημειωθεί ότι η νυν πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Μπέρδου επανεξελέγη, και θέτει εαυτόν σε εσωτερική ψηφοφορία κατά τη διαδικασία ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.


ΔΈΛΤΑ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

Από την σελίδα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου "Η Νίλη της Σαμοθράκης" στο facebook ακολουθεί η σχετική ανάρτηση για την εκλογική διαδικασία και φωτογραφίες:
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα οι εκλογές του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου. Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας που μας ψήφισαν και επανεκλεγήκαμε παλιοπαλι και νέα μέλη με πολύ μεγάλη διάθεση να συνεχίσουμε το έργο μας.
Από εμένα αλλά και όλους τους Σαμοθρακίτες, συγχαρητήρια σε όσους επανεξελέγησαν ή εκλέχθηκαν για πρώτη φορά, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στο έργο τους για να είναι πάντα κοντά στο νησί μας.
Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου Δ.Σ.