20 Ιανουαρίου, 2019

Φ, ΜΑΝΟΥΣΗΣ: ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡ. ΔΟΥΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ο.Λ.Α

Η εικόνα μπορεί να περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεταιΣε χθεσινή ανάρτηση του ο κύριος Φ. Μανούσης στο "Ζούμε Σαμοθράκη" (facebook) μας ενημέρωσε ότι ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΑ κύριο Χρ. Δούκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  επίσης παρέθεσε τα θέματα και τις προτάσεις που θα του υποβάλλει. Ομολογοιμένως είναι χρηστικές και ΄ςχουν ενδιαφέρον.
Διαβάστε την ανάρτηση:
Σήμερα επικοινώνησα με τον κ. Χρήστο Δούκα με τον οποίο θα βρεθώ αύριο Κυριακή. Τα θέματα που θα του θέσω έχουν να κάνουν
Α) με την βελτίωση των συνθηκών παραμονής των επιβατών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Β) με την καθιέρωση των Θέρμων ως ενδιάμεση στάση στην γραμμή Αλεξανδρουπολη Καμαριωτισσα κατα τους θερινούς μήνες. Ποιο συγκεκριμένα :

Για το πρώτο θέμα θα προτείνω τα πλοία της εταιρίας μας να αποπλέουν απο το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης απο το σημείο που δείχνει η φωτογραφία. Έτσι θα πετύχουμε:
Η εικόνα μπορεί να περιέχει: ουρανό, ωκεανό, υπαίθριο και νερό
-Μικροτερη απόσταση για τους επιβάτες που σημαίνει μικρότερη ταλαιπωρία ειδικά για τους ηλικιωμένους αλλα και τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής που τρέχουν να εκδώσουν εισητηριο!
-Μεγαλύτερη χρήση στο παρακείμενο σκεπαστό κιόσκι που
ειναι ακριβώς δίπλα απο το σημείο αναχώρησης
- Συντόμευση του ταξιδιού κατα πέντε ως δέκα λεπτά δεδομένου οτι στο σημείο αυτό δεν απαιτείται αγκυροβολία με χρήση δύο αγκυρών
Για το δεύτερο θέμα θα προτείνω:

Image may contain: ocean, sky, mountain, outdoor, nature and water
Άμεση αγορά πλωτής εξέδρας χαμηλότατου κόστους (κάτω των εικοσι χιλιάδων Ευρώ) η οποία θα εξυπηρετεί τα Θέρμα άσχετα αν το λιμάνι ειναι "μπαζωμενο" οπως σήμερα.
Έτσι θα μπορεί το κάθε ταχύπλοο να επιβιβάσει και να αποβιβάζει τους επιβάτες του .
- Μόνιμη λύση...
Ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο μετά απο διαγωνισμό, ωστε αυτός να αναλάβει με δικά του έξοδα και για εικοσι Χρονια να διατηρεί καθαρό το λιμάνι με αντάλλαγμα την αξιοποίση απο μέρους του των αδρανών που θα εξαχθούν απο το "ξεμπάζωμα". Στην συνέχεια μπορει να οριστεί ανώτερη τιμη πώλησης αυτών των αδρανών ωστε ο κάτοικος Σαμοθράκης να τα πληρώνει τουλάχιστον 30-50% χαμηλότερα απο τις σημερινές τιμές..
Λύσεις υπαρχουν! Φαντασία και όρεξη για δουλειά χρειάζεται
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.