26 Ιανουαρίου, 2019

Λόγω των εβδομαδιαίων συμβάσεων τα δρομολόγια του ΣΑΟΝΗΣΟΣ βγαίνουν μόνο για μία βδομάδα - Πότε θα λήξει η ομηρία;

Από χθες που ανακοινώθηκαν τα προς έγκριση δρομολόγια του ΣΑΟΝΗΣΟΣ για την επόμενη μόνο εβδομάδα, πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ αναρωτιόμαστε αν τα δρομολόγια θα βγαίνουν μόνο σε εβδομαδιαία βάση, χωρίς να μπορεί ούτε ο κάτοικος της Σαμοθράκης, ούτε ο επισκέπτης της να οργανώσει το ταξίδι του όχι για 1 μήνα μετά, αλλά ούτε καν για τις επόμενες 10 μέρες.
Έψαξα στο διαδίκτυο και διαπίστωσα ότι προς το παρόν η SAOS FERRIES υπογράφει για το ΣΑΟΝΗΣΟΣ εβδομαδιαίες συμβάσεις - παρατάσεις. Σας παραθέτω την τελευταία παρακάτω.

Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά ευελπιστώ σύντομα να αποκατασταθεί η τάξη και να λήξει η ομηρία ενός ολόκληρου νησιού, με δρομολόγια μέχρι τουλάχιστον την εκτιμώμενη ημερομηνία επιστροφής του ΣΑΟΣ ΙΙ. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, αν είναι το ΥΝΑΝΠ, η SAOS FERRIES ή κάποιος άλλος, αλλά όποιος κι αν είναι πρέπει να δράσει άμεσα για να μπορούν και οι κάτοικοι - επισκέπτες της Σαμοθράκης να προγραμματίζουν την ζωή τους όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο εν έτη 2019...
Το θετικό βέβαια σε αντίθεση με πέρσι είναι αναρτημένα στην σελίδα της εταιρείας τα δρομολόγια του καλοκαιριού...
Το άρθρο θα αποσταλεί στο ΥΝΑΝΠ, στον Αν. Υπουργό Ναυτιλίας κύριο Νεκτ. Σαντορινιό και στην SAOS FERRIES, περιμένοντας τις ανάλογες απαντήσεις.