23 Μαρτίου, 2019

Νίκος Γαλατούμος - Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης: Προτεραιότητα στην Yγεία και την Περίθαλψη του πολίτη

Image may contain: one or more peopleΧαιρετίζουμε όλες τις θετικές ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα και σε όσες πρόκειται να γίνουν για την ανανέωση του Κέντρου Υγείας στην 4η ΥΠΕ
Πρέπει να στηρίξουμε και να δημιουργήσουμε ένα κέντρο στελεχωμένο με μηχανήματα και ειδικότητες τέτοιες, ώστε οι Σαμοθρακιώτες να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Αλεξανδρούπολη.
Τμήματα όπως το ακτινογραφικό, το τμήμα υπερήχων και το καρδιολογικό είναι ανάγκη να στελεχωθούν κατάλληλα, με το προσωρινό κέντρο στην Καμαριώτισσα να λειτουργεί υποστηρικτικά.



Αδήριτη ανάγκη είναι επίσης η υποστήριξη της Τρίτης ηλικίας. Η παροχή της κατάλληλης φροντίδας και μέριμνας για την υγεία των ηλικωμένων συμπολιτών μας μπορεί να πραγματοποιείται και μέσω της σύστασης κλιμακίου γιατρών και νοσηλευτών, το οποίο θα μπορεί να τους επισκέπτεται κατ’οίκον.
Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι και οι επισκέπτες του νησιού μας θα πρέπει να νοιώθουν ασφάλεια και να γνωρίζουν ότι θα τύχουν αποτελεσματικής περίθαλψης στην περίπτωση που την χρειαστούν κατά την περιήγηση τους στο νησί με ποδήλατο ή άλλα μέσα.
Βασικός μας στόχος είναι ο Δήμος να σταθεί αρωγός στους συμπολίτες μας και να παρέχει με όλες του τις δυνάμεις την υποστήριξή του στο πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό: την υγεία!
Νίκος Γαλατούμος - Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης (facebook)