17 Απριλίου, 2019

Γιώργος. Μ. Χανός - Δημοτική Παράταξη «Σαμοθράκη 2020»: Νέο Δ.Τ. για το δικαστήριο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Στο χθεσινό Δελτίο τύπου (16/4) ανέφερα ότι   μεταβαίνω στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου την Παρασκευή 19/4/2019 το πρωί, ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα να απολογηθώ για την βαριά κατηγορία που μου έχει απαγγελθεί της απιστίας προς το Δημόσιο κατά την διάρκεια που ήμουν Δήμαρχος όπου εικάζεται ότι προκάλεσα ζημιά πάνω από 120.000€ (κακούργημα), στα έργα του βιολογικού καθαρισμού και του αποχετευτικού δικτύου Καμαριώτισσας.

Λαμβάνοντας όμως πλήρη γνώση της δικογραφίας διαπίστωσα ότι η ημερομηνία της καταγγελίας δεν είναι τον Δεκέμβριο του 2014 αλλά τον Φεβρουάριο του ιδίου έτους όταν ακόμα ήμουν Δήμαρχος. Ως εκ τούτου, όποιος θέλει να συνδέσει τα γεγονότα με την σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει αυτό το δικαίωμα γιατί εκτός των άλλων η αναφορά σε πρόσωπα διαχρονικά, απευθύνεται δυστυχώς σε κακόβουλα άτομα που υπήρχαν και υπάρχουν γύρω μας.

  Θέλω να προσθέσω ότι το θέμα αυτό αφορά και τον Δήμο Σαμοθράκης επειδή πιστεύω πως οι ενέργειές μου ήταν προς το συμφέρον του Δήμου και γι’ αυτό ζητάω την βοήθεια όλων.
Γιώργος . Μ. Χανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαμοθράκης