10 Απριλίου, 2019

Απτό παράδειγμα από το Διαβαλκανικό

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο
, δεν την χρειάζεται άλλωστε, θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για τα οφέλη της Σαμοθράκης από την υιοθεσία της από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το οποίο πρόσφατα σας θύμισα με σχετικό άρθρο, το οποίο μάλιστα έχω τοποθετήσει στις "χρήσιμες αναρτήσεις" όπως βλέπετε την οθόνη δεξιά επάνω στην έκδοση υπολογιστή. Τώρα λοιπόν έχω να σας παρουσιάσω απτό παράδειγμα, από επίσκεψη μου για συγκεκριμένες φυσιοθεραπείες που κάνω εκεί σε συνδυασμό με κάποιες προληπτικές εξετάσεις που έκανα. Το συνολικό κόστος ήταν 310€, αλλά ως κάτοικος Σαμοθράκης (προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση από τον Δήμο), πλήρωσα 135€.


Όλα αυτά για 2 φυσιοθεραπείες συν 2 επισκέψεις σε γιατρούς, στον έναν εκ των οποίων έκανα μία εξέταση που σε ένα απλό ιατρείο κοστίζει 70-80€ κατά μ.ο, πόσο μάλλον που εδώ βρίσκεται από πίσω ένα βαρύ όνομα της ελληνικής ιδιωτικής Υγείας με την αφρόκρεμα της ιατρικής κοινότητας και με συνεχώς αναβαθμισμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Να σημειώσω ότι όσα έκανα ήταν εκτός των δωρεάν παροχών
Οπότε όσοι επισκέπτεστε την Θεσσαλονίκη για βόλτα ή δουλειά αξίζει να κάνετε έναν ιστορικό έλεγχο στο Διαβαλκανικό που μας έχει υιοθετήσει και σε προνομιακές τιμές ή ακόμη και δωρεάν. Αρκεί να έχετε μαζί σας μία βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο Σαμοθράκης.