29 Μαΐου, 2019

Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις των 2 μονομάχων για τον Δήμο Σαμοθράκης κυρίων Αθ. Βίτσα, Νικ. Γαλατούμου και ευχαριστήριο μήνυμα του δεύτερου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΑκούστε τους 2υποψήφιους Δημάρχους Σαμοθράκης Αθανάσιο Βίτσα και Νίκο Γαλατούμο στις συνεντεύξεις που παραχώρησαν διαδοχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM 93,6 και στην εκπομπή του Δημ. Κολιού.

Νίκος Γαλατούμος - Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης: Ευχαριστήριο μήνυμα
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες
Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσοι μας στήριξαν με την ψήφο τους την προηγούμενη Κυριακή.Ευχαριστούμε και όσους άκουσαν καλοπροαίρετα τις πολιτικές μας προτάσεις και δε μας επέλεξαν.Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή θα είναι μεγαλύτερη,γιατί αυτό προάγει τη δημοκρατία.
Συγχαίρουμε τους εκλεγμένους συμβούλους όλων των συνδυασμών και αισιοδοξούμε ότι θα τιμήσουν τη θέση τους με ενεργή παρουσία και εποικοδομητική κριτική στο νέο Δ.Σ.Αξιέπαινη είναι και η προσπάθεια όσων δεν εκλέχτηκαν και ευελπιστούμε να παραμείνουν ενεργοί πολίτες.


Η παράταξή μας κατέλαβε τη δεύτερη θέση δίνοντας έντιμο και καθαρό αγώνα.Δεν λυγίσαμε και δεν θα λυγίσουμε στον ''ιερό πόλεμο'' που δεχτήκαμε και εξακολουθούμε να δεχόμαστε.Το Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης εγγυάται την ενότητα και την συνεργασία.Η καλύτερη επιβεβαίωση γι αυτό αποτελεί η ομόφωνη στήριξη της παράταξης του κ.Χανού τον δεύτερο εκλογικό γύρο.
Η απουσία πολιτικής σκέψης,οι εύκολες γενικεύσεις και οι αφορισμοί με στόχο το διχασμό, μόνο οπισθοδρόμηση μπορούν να φέρουν.Είμαστε κάτοικοι της Σαμοθράκης,μόνιμοι και μη, και ας μας επιτρέψουν να πιστεύουμε ότι η αγάπη για το νησί μας δεν είναι μονοπώλιο κανενός.
Καλούμε όλους τους Σαμοθρακίτες να μας εμπιστευθούν στη μεγάλη μας προσπάθεια για μια δυναμική επανεκκίνηση,την οποία έχει τόσο ανάγκη ο τόπος μας!