01 Μαΐου, 2019

Υποψήφιοι συστηθείτε μέσα από το blog - Ψηφοφορία

Εδώ και αρκετό καιρό έχω τοποθετήσει κάτω από την εικόνα - τίτλο του blog ένα banner (το παρακάτω) στο οποίο καλώ τους υποψηφίους δημοτικούς αλλά και περιφερειακούς (Π.Ε. Έβρου) συμβούλους να συστηθούν στο εκλογικό σώμα της Σαμοθράκης. Απέστειλα την σχετική πρόσκληση στους επικεφαλής των συνδυασμών, έτσι ώστε να ενημερώσουν τους υποψηφίους συμβούλους τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ανταπόκριση.
Θέλω να επισημάνω:

- δεν είναι διαφήμιση, άρα δεν κοστίζει τίποτα, θα δημοσιεύονται ως απλά άρθρα.
- όλοι και κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας δεν διαθέτουν facebook ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όποιος λοιπόν θέλει να συστηθεί ως υποψήφιος, ας στείλει στο email του blog: (irineos76hemer@gmail.com) ένα κείμενο όπου θα υπάρχει ένα σύντομο βιογραφικό, με ποιον συνδυασμό είναι υποψήφιος, γιατί με αυτόν (προαιρετικό), τα στοιχεία επικοινωνίας του (επίσης προαιρετικό) και μία φωτογραφία.
Το blog καθημερινά διαβάζεται κατά μέσο όρο από 750 επισκέπτες - αναγνώστες (από 500 έως και πάνω από 1.000), πάνω από 20.000 των μήνα και στο σύνολο χθες ξεπέρασε τις 600.000, οπότε θεωρώ αποτελεί ένα αξιόπιστο μέσο προβολής.
Καλή επιτυχία σε όλους σας.

Ψηφοφορία
Επίσης μετά από ώριμη σκέψη δημιούργησα και μία ψηφοφορία με αυστηρές θέλω να πιστεύω δικλείδες ασφαλείας, για το ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Σαμοθράκης. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει άμεσα (στις 16:00) και θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου 12 τα μεσάνυχτα (ξεκινώντας η 8η Μαΐου). Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν με την λήξη της ψηφοφορίας. Ούτε πόσοι ψήφισαν φαίνεται, αλλά ούτε εγώ μπορώ να δω τα τρέχοντα αποτελέσματα.