12 Αυγούστου, 2019

Στοχευμένες ενέργειες προβολής του νησιού και ενημέρωσης κατοίκων και τουριστικού κοινού από ΣΥΕΠΣΑ και Πολιτιστικό Σύλλογο Θέρμων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣαμοθράκηΚατόπιν έκτακτης συνάντησης του επαγγελματικού συλλόγου Σαμοθράκης και του πολιτιστικού συλλόγου κατοίκων και επαγγελματιών Θερμών Σαμοθράκης, με βασικό Θέμα την πρόσφατη ακτοπλοϊκή κρίση του νησιού μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Έχοντας σαν βασικό μας μέλημα να ομαλοποιήσουμε τον αρνητικό αντίκτυπο που επήλθε για να επιστρέψει το νησί στην κανονικότητα, θα προβούμε σε στοχευμένες ενέργειες προβολής του νησιού και ενημέρωσης των κατοίκων αλλά και του τουριστικού κοινού.
Ζητώντας πρωτίστως ένα τεράστιο συγνώμη και από την πλευρά μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 12/08 την γραμμή Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη έχει αναλάβει το AZORES EXPRESS με τακτικά καθημερινά δρομολόγια για τα οποία είναι ενημερωμένες και οι λιμενικές αρχές και μπορείτε να τα δείτε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.facebook.com/notes/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/azores-express/2362407664006141/
Από αύριο λοιπόν, όσοι έχετε επιλέξει για φετινό προορισμό των διακοπών σας την Σαμοθράκη, να είστε σίγουροι πως όλοι οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες του νησιού είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν και να σας εξυπηρετήσουν με την καλύτερη διάθεση για να περάσετε τις διακοπές που σχεδιάσατε στο καταπράσινο, πανέμορφο και φιλόξενο νησί της φτερωτής Νίκης, στο ΝΗΣΙ μας.
ENGLISH VERSION FOLLOWING
After the meeting of the professional association and the cultural association of Samothrace, we want to inform you about the current situation of the ferries timetable.
First of all, our main concern is our island to come back to the normal routine, despite the problems that may be caused the last days. We will try to keep informed the locals as well as the tourists.
We want to apologise about the crisis and the inconvenience and we are glad to inform you that from 12/08 Alexandroupolis and Samothrace will be connected by the AZORES EXPRESS Ferry with regular routes.
So, from tomorrow the people who want to explore our beautiful island can be sure that they will arrive normally. We will be happy to welcome you and help you to spend your vacation days full of new experiences and relaxation.