27 Αυγούστου, 2019

Ευχές του Irineossamothraki Blog στους επιτυχόντες και μη των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για βασεισ 2019Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις για κάθε σχολή και τα αποτελέσματα για την εισαγωγή των υποψηφίων στις σχολές.Εδώ και λίγα χρόνια ο τρόπος άλλαξε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε υποψηφίου. Ο κάθε ένας πλέον γνωρίζει και μπαίνει στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και βλέπει αν πέρασε ή όχι και σε ποια σχολή. Οπότε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δημοσιεύσω και εγώ στο blog τα αποτελέσματα.Φυσικά λόγω των προσωπικών δεδομένων πλέον δεν ανακοινώνονται και τα ονόματα των εισακτέων σε σχολές και μέχρι στιγμής δεν έχω ενημερωθεί αν και ποια παιδιά πέρασαν και σε ποιες σχολές πλην δύο παιδιών με καταγωγή από την Σαμοθράκη αλλά από σχολείο της Αλεξανδρούπολης που έμαθα ότι πέρασαν στις σχολές που επιθυμούσαν.

Να συγχαρώ όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, που υπερέβαλαν εαυτόν σε ορισμένες περιπτώσεις και τελικά κατάφεραν και πέρασαν είτε στην σχολή που επιθυμούσαν ως πρώτη επιλογή ή σε κάποια άλλη. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και ότι επιθυμούν στην ζωή τους να το πετυχαίνουν.
Στους δε αποτυχόντες και σε όσους δεν πέρασαν στην σχολή πρώτης επιλογής και δεν είναι ευχαριστημένοι, έχω να τους πω ότι με λίγη προσπάθεια παραπάνω ίσως τα καταφέρουν την δεύτερη φορά και δεν χρειάζεται υπέρμετρη στενοχώρια, ούτε να τους παίρνει από κάτω. Αισιοδοξία, όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν και ο σοφός λαός μας λέει: Κάθε εμπόδιο για καλό. Και ποιος ξέρει ίσως η μοίρα τους ετοιμάζει κάτι καλύτερο για την ζωή τους, ίσως τους έχει ταγμένους για κάπου αλλού, δεν είμαστε όλοι για όλα, ας ξαναψάξουν τα θέλω και τα μπορώ τους.
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες.