08 Σεπτεμβρίου, 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε εκείνους που τα αξίζουν...

Στις 5:15 περίπου αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Σαμοθράκης το ΕΓ/ΟΓ ΑΡΤΕΜΙΣ για τελευταία φορά σε αυτό το διάστημα των 2 εβδομάδων που ήρθε για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.
Αμέσως μετά το πλοίο θα ξεκινήσει τον πλου της επιστροφής για τις Κυκλάδες, τις οποίες εξυπηρετεί.
Είχαμε την χαρά και την τιμή να βλέπουμε στο λιμάνι μας το σινιάλο της Hellenic Seaways (HSW) του μεγάλου ομίλου Attica Group, νιώθαμε σιγουριά, εμπιστοσύνη και ασφάλεια... Μακάρι να ξαναδούμε στην περιοχή αυτό το σινιάλο για μεγαλύτερο διάστημα, σε πιο μόνιμη βάση. Είναι, αν όχι ο μεγαλύτερος παίκτης, ένας από τους μεγαλύτερους της Ελληνικής ακτοπλοΐας στο Αιγαίο.


Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο πλήρωμα του ΕΓ/ΟΓ ΑΡΤΕΜΙΣ, στην HSW, στην Atiica Group αλλά και στους κατοίκους των νησιών από τους οποίους στερήσαμε την εξυπηρέτηση τους με το συγκεκριμένο πλοίο. Από τους τελευταίους ως κάτοικος, επαγγελματίας και μέσο της Σαμοθράκης ζητώ την κατανόηση τους γιατί το νησί μας έμεινε χωρίς καθόλου συγκοινωνία, ενώ εκείνοι σίγουρα θα εξυπηρετούνταν το διάστημα αυτό από κάποια ταχύπλοα όπως πιθανόν και από κάποιο συμβατικό ΕΓ/ΟΓ της γύρω περιοχής. Τους ζητώ και ένα μεγάλω ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Από αύριο δρομολόγια ξεκινάει και πάλι το Andros Jet της SeaJets (άλλη μία μεγάλη εταιρεία) και αναμένουμε να μάθουμε πιο οχηματαγωγό (μάλλον πάλι το ΑΝΑΞ) θα συνδυαστεί μαζί του για την μεταφορά μεγάλων και βαρέων οχημάτων.