27 Σεπτεμβρίου, 2019

Γκαρά: Δεν έχει πρόθεση η κυβέρνηση να βοηθήσει το νησί Γαλατούμος: Ας κάνουμε λίγη υπομονή - Σχόλιο

Δεν έχει πρόθεση η κυβέρνηση να βοηθήσει τη Σαμοθράκη λέει η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, επικαλούμενη και τις δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, που διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε αρνητική δημοσιότητα στον διεθνή τύπο για τα προβλήματα με την συγκοινωνία τον Αύγουστο. Ωστόσο ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος ζήτησε την υπομονή όλων αφού διαβεβαίωσε ότι οι επαφές του με τα κυβερνητικά στελέχη, του επιτρέπουν να αισιοδοξεί.
Παράλληλα η Βουλευτής Νατάσα Γκαρά κατέθεσε και την ανησυχία της για την στελέχωση της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδυμοτείχου, αφού όπως είπε δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει την πρόθεση να συνεχίσει τις προσπάθειες της προηγούμενης, για τη αναβάθμιση της σχολής.
STATUS 94,2

Πες τα δήμαρχε. Στο καταχείμωνο με ένα σορό πλοία σταματημένα, μας κουβαλούσαν μεσάνυχτα - ξημερώματα με το ΓΑΎΔΟΣ του Λ.Σ (για να δρομολογηθεί τελικά ξανά το ΣΑΟΝΗΣΟΣ) και στην καρδιά του καλοκαιριού που όλα τα πλοία (πλην ΑΖΟΡΕΣ) είναι δρομολογημένα κάποιοι προσπάθησαν και ήρθαν 4 πλοία (με το ΑΔ. ΚΟΡΑΉΣ 5).