16 Νοεμβρίου, 2019

Πανθρακικό κάλεσμα – «Όχι στον εποικισμό» - Ανθρώπινη αλυσίδα θα δημιουργηθεί την Κυριακή 24/11 στο Τελωνείο των Κήπων - Σχόλιο - Συνέντευξη Κ. Καραΐσκου

Την μεθεπόμενη Κυριακή 24/11/19, στις 12:00 το μεσημέρι, συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας. 
Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις μέρες μας.
Από την Κομοτηνή θα μπει λεωφορείο με ελάχιστο κόμιστρο (2 ευρώ), επικοινωνήστε για θέσεις στο τηλ. 6936729995.
Η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, επικοινωνήστε οι ενδιαφερόμενοι μαζί μας (6974810573).
Κώστας Καραΐσκος

Όσοι συντοπίτες τύχει να βρεθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη καθώς και οι Σαμοθρακίτες μόνιμοι κάτοικοι Αλεξανδρούπολης, αν το επιθυμούν καλό θα ήταν να παραβρεθούν στην συνάντηση - εκδήλωση διαμαρτυρίας και να εκπροσωπήσουν την Σαμοθράκη, η οποία όπως φαίνεται και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ευτυχώς είναι αντίθετη σε μία ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΗ εγκατάσταση κάποιου κέντρου στο νησί.

Επικοινώνησα με τον κύριο Κώστα Καραΐσκο, ο οποίος μέσω του blog απευθύνει προς τους φορείς της Σαμοθράκης το παρακάτω κάλεσμα:
Αν υπάρχει φορέας από το νησί που θελει να δηλώσει συμπαράσταση, ενημερώστε με να το ανακοινώσω εκεί. Όπως και τυχον χαιρετισμό.
Οπότε όποιος σύλλογος ή φορέας επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον κύριο Καραΐσκο τηλεφωνικά (στο 6974810573) ή στο messenger Καραΐσκος Κώστας. Όπως του μετέφερα και εγώ μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα μέχρι στιγμής, το μόνο αρνητικό είναι η μεταφορά των εισβολέων με τους επιβάτες στο πλοίο της γραμμής χωρίς να γνωρίζουμε αν κάποιος τους έχει κάποια μεταδοτική μολυσματική ασθένεια. Ένα δεύτερο που πρέπει να επισημανθεί σε τυχόν χαιρετισμό είναι ότι το νησί με την τουριστική κατρακύλα που είχε φέτος και προσπαθεί να σηκωθεί ξανά στα πόδια του, δεν θα επιθυμούσε επ' ουδενί να σκεφτεί κάποιος την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου κέντρου εισβολέων στο νησί.

Σήμερα Δευτέρα 18/11 ο κύριος Καραΐσκος μίλησε για την εκδήλωση στον STATUS 94,2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, ακούστε τον.