24 Φεβρουαρίου, 2020

Δρόμοι παράλληλοι για τα ΕΛΤΑ Σαμοθράκης και Πρίνου Θάσου, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση...

Το απόγευμα του Σαββάτου παρακολουθώντας ένα δελτίο ειδήσεων στο περιφερειακό κανάλι της Καβάλας ENA channel, παρουσίασε ένα βίντεο, το οποίο μιλούσε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πρίνο της Θάσου.
Δείτε το και πάμε να το αναλύσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα:

  1. Αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το κατάστημα της Σαμοθράκης, με την διαφορά ότι η Θάσος είναι ένα νησί αρκετά μεγαλύτερο και τώρα έχει 3 καταστήματα, αλλά ο όγκος των επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του νησιού μας.
  2. Στο βίντεο παρουσιάστηκαν οι 2 εκ των 4 βουλευτών Καβάλας, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για το θέμα. Αντίθετα για την εδώ κατάσταση, από τις 21 Ιανουαρίου που παρουσίασα το πρόβλημα λειτουργίας των ΕΛΤΑ δεν κινητοποιήθηκε ΚΑ-ΝΕΙΣ...
  3. Θέλουν να δώσουν το κατάστημα του Πρίνου σε ιδιώτη γιατί με έναν υπάλληλο δεν μπορεί να λειτουργήσει το κατάστημα. Έναν υπάλληλο έχει και το κατάστημα Σαμοθράκης... Στην δημοσίευση του θέματος για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λειτουργία Περιφερειακού Ταχυδρομικού Πρακτορείου στην Σαμοθράκη (4/2) είχα γράψει:  ... θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποτελέσει προπομπό κλεισίματος του ταχυδρομείου... Αν λοιπόν βρεθεί κάποιος που θα ανοίξει ένα τέτοιο πρακτορείο (έχει βγει επαναληπτική προσκληση), το μέλλον του καταστήματος ΕΛΤΑ Σαμοθράκης θα είναι προφανώς παρόμοιο με εκείνο του Πρίνου... (;)
Όπως βλέπετε, δρόμοι παράλληλοι, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση... Παίζει ρόλο ότι οι ψηφοφόροι της Θάσου είναι περισσότεροι από αυτούς της Σαμοθράκης...;;; Λέω, μήπως...