18 Φεβρουαρίου, 2020

"Αγώνας δρόμου" για την τοποθεσία της πανελλήνιας συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών (βίντεο) - Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης – πιθανότατα μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο (βίντεο)

"Αγώνας δρόμου" για την τοποθεσία της πανελλήνιας συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών - Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης
Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται  η λέσχη μοτοσικλετιστών Έβρου αναφορικά με την διεξαγωγή της φετινής πανελλήνιας συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών. Ο πρόεδρος της λέσχης είχε μια σειρά επαφών με την δημοτική αρχή της Σαμοθράκης, όπου και σχεδιάζουν την διεξαγωγή της συγκέντρωσης από την άλλη πλευρά όμως άλλες λέσχες της χώρας έχουν προχωρήσει πιο μπροστά με την εξασφάλιση των κονδυλίων για την χρηματοδότηση του εγχειρήματος.
ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης – πιθανότατα μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Η αναβίωση του δημοσιογραφικού συνεδρίου της Σαμοθράκης είναι πλέον γεγονός, αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.
ΘΡΑΚΗΝΕΤ