21 Φεβρουαρίου, 2020

Συνάντηση της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης - Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για το αν πρόκειται να παραλάβει σκηνές το Λ.Τ. Σαμοθράκης;

Σε χθεσινή ανάρτηση τόσο της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης, όσο και του ΔΗΜΟΥ Σαμοθράκης αναφέρεται ότι υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών, με την συμμετοχή του Διοικητή του Ά Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση συνοδευμένη από μία φωτογραφία από την συνάντηση:
Σήμερα 20-02-2020 αντιπρόσωπος της Ένωσης μας μαζί με τον Διοικητή του Ά Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης συναντήθηκαν με τον τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Γαλατούμο στο γραφείο του για την εξεύρεση λύσεων στα θέματα που απασχολούν το Ά Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστούμε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη (5/2) του Δημάρχου Σαμοθράκης κυρίου Νίκου Γαλατούμου στον STATUS 94,2 ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη για τις σκηνές που πρόκειται να παραλάβει το Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης, κάτι που κυκλοφορεί καιρό τώρα σαν σούσουρο στο νησί. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι δεν γνώριζε το θέμα. Άραγε στην χθεσινή συνάντηση ζήτησε να ενημερωθεί αν είναι αλήθεια ότι το Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης παρέλαβε ή θα παραλάβει σκηνές και αν ναι για ποιον λόγο; Μήπως σχεδιάζεται δημιουργία οποιουδήποτε τύπου κέντρου φιλοξενίας μουσουλμάνων εισβολέων; Ή μήπως η δημοτική αρχή δελεάστηκε από κάποιο χρηματικό ποσό, που ειπώθηκε ότι θα δίνεται ως ανταποδοτικό τέλος σε όποιον Δήμο δέχεται να φιλοξενήσει εισβολείς...;;;
Δεν γνωρίζω κάτι. Απλά ρωτάω...
Αν και είχα την πληροφόρηση εδώ και μετεςυ πριν την συνέντευξη, επειδή δεν ήταν κάτι επίσημο, δεν το έψαξα. Εφόσον όμως το θέμα δημοσιοποιήθηκε, την ίδια μέρα έστειλα email τόσο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, όσο και στο Αρχηγείο του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ, δεν πήρα απάντηση, οπότε στις 17/2 ξαναέστειλα το μήνυμα, μέχρι στιγμής απάντηση δεν έλαβα.
Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε δικαίωμα ενημέρωσης τι σχεδιάζεται για το νησί μας και τι πρόκειται να συμβεί σε αυτό;
Ακολουθεί το κείμενο του email που έστειλα:
Καλημέρα σας.
Έχω μία πληροφορία την οποία άκουσα σήμερα και στον status από τον κύριο Αποστολίδη να την μεταφέρει στον δήμαρχο Σαμοθράκης (https://statusradio.gr/2020/02/choris-ploio-antikatastasis-i-samothra/) , στο τέλος της συνέντευξης), θα ήθελα αν μπορούσατε να μου την επιβεβαιώσετε ή να την διαψεύσετε. 
Θα λάβει εντός των ημερών αντίσκηνα το λιμενικό τμήμα Σαμοθράκης, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Αν ναι για ποιον λόγο; Αν υπάρχει και η παραμικρή υποψία δημιουργίας οποιουδήποτε κέντρου εισβολέων να έχετε υπόψιν σας ότι η τοπική κοινωνία είναι σε συντριπτικό ποσοστό αντίθετη:
Ευχαριστώ