24 Ιουνίου, 2020

Πρόγραμμα δρομολογίων για τα λεωφορεία βγαίνει, αλλά οι επιβάτες δεν τα βρίσκουν... Δείτε τα δρομολόγια μέχρι 28/6

Την Δευτέρα 8 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος και αφού είχε φύγει το πλοίο για Αλεξανδρούπολη, παίρνοντας μαζί του τους επισκέπτες του τριημέρου, είχα γράψει άρθρο με τίτλο: Ένα καλό τριήμερο τελείωσε με μία μοναδική παραφωνία, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά..., η παραφωνία ήταν η έλλειψη δρομολογίων λεωφορείων το τριήμερο, είχα γράψει συγκεκριμένα:
"Μοναδική παραφωνία εντός του νησιού, ήταν η έλλειψη δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας και του ΚΤΕΛ. Δεν υπήρχαν δρομολόγια ούτε το Σαββατοκύριακο, ούτε σήμερα που το πρόγραμμα αναγράφει Δευτέρα έως Παρασκευή, χωρίς να διευκρινίζεται ότι Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια. Σήμερα το πρωί μου το επισήμαναν πελάτες στο κατάστημα, έτσι αντιλήφθηκα το πρόβλημα."
Πέρασαν οι μέρες και το πρόγραμμα με τα δρομολόγια των λεωφορείων συνεχίζει να βγαίνει κάθε βδομάδα για 5 ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή. Έστω ας πούμε ότι είμαστε μαθημένοι να έχουμε δρομολόγια με το σταγονόμετρο... Έστω ας πούμε ότι είναι κατανοητό ότι δεν έχει ακόμα κόσμο για να έχει Σαββατοκύριακο δρομολόγια... Αλλά το ότι δεν υπάρχει αναρτημένο κοντά στην αφετηρία των λεωφορείων ένα χαρτί με τα δρομολόγια, τέλος Ιουνίου, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους είναι ακατανόητο.....!!! 
Το συγκεκριμένο μου το ανέφεραν χθες το απόγευμα ένα ζευγάρι αλλοδαπών που περνούσαν έξω από το κατάστημα μου, με ρώτησαν που μπορούν να βρουν τα δρομολόγια των λεωφορείων, τους είπα ότι κοντά στην αφετηρία υπάρχουν 2 πίνακες ανακοινώσεων και συνήθως εκεί είναι αναρτημένα, μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο χαρτί, τους ρώτησα αν κοίταξαν εντός της στάσης και εκεί δεν υπάρχει μου είπαν. Άνοιξα το κινητό μου, βρήκα το πρόγραμμα των δρομολογίων τους το έδειξα, με ευχαρίστησαν και έφυγαν.
Το βράδυ όταν έκλεισα πήγα και έκανα αυτοψία και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχαν δίκιο, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει πρόγραμμα, ΚΡΙΜΑ...


Να μην σχολιάσω την εμφάνιση των πινάκων...

Κάποια στιγμή επικοινώνησα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου και της έθιξα το θέμα της απουσίας δρομολογίων στις στάσεις των οικισμών καθώς και την έλλειψη ανακοινώσεων όταν τα δρομολόγια δεν εκτελούνται λόγω βλαβών των οχημάτων, με διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετούσε άμεσα, ειλικρινά δεν γνωρίζω αν όντως διευθετήθηκε,. Όμως να μην υπάρχουν στην Καμαριώτισσα, τέλος Ιουνίου, προσωπικά το θεωρώ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ...!!!

Ο Δήμος Σαμοθράκης σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Έβρου έβγαλαν τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων μέχρι τις ... 28 Ιουνίου ... !!!

Η κριτική είναι ΠΑΝΤΑ και με οποιαδήποτε δημοτική αρχή καλόπιστη και με μοναδικό σκοπό το καλό του νησιού...