09 Ιουνίου, 2020

ZANTE FERRIES: Δελτίο Τύπου και πίνακας δρομολογίων ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΉΣ μέχρι 6/9 - Υπάρχει ανταπόκριση με Λαύριο ή Πειραιά;

09/06/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε για την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ στη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου από αύριο 10/06/20 έως και 06/09/20.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Με τιμή,                 
ΖΑΝTE FERRIES A.N.M.E.Z. A.E.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των δρομολογίων σε εκτυπώσιμη μορφή μέχρι 6 Σεπτεμβρίου:

Ας ελπίσουμε ότι είναι οριστικό...
Από τις 6/8 έως και τις 5/9 το πρόγραμμα έχει τροποποιηθεί ελαφρώς και είναι το παραπάνω.

Τιμές
Με κάθε επιφύλαξη από ΕΔΩ αναδημοσιεύω τις τιμές εισιτηρίων:



Υπογραφή σύμβασης
Ενημερωτικά, σήμερα υπεγράφη η τελική σύμβαση για την γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Λήμνος, οπότε πιθανόν για αυτό υπήρξε η αδικαιολόγητη καθυστέρηση δημοσίευσης των δρομολογίων. Δείτε από την Διαύγεια την ΑΔΑ 9ΠΗΒ4653ΠΩ-ΨΜ3.

Ανταπόκριση με Λαύριο ή Πειραιά
Όταν πρωτοσυζητήθηκε η γραμμή της Λήμνου, εγώ ήμουν από εκείνους που υποστήριζαν πως η συγκεκριμένη γραμμή (που την ήθελε η Αλεξανδρούπολη) στο μόνο που μπορεί να βοηθήσει την Σαμοθράκη, είναι αν υπάρχει ανταπόκριση με Λαύριο ή Πειραιά.
Τελικά βρήκα έναν πίνακα με όλα τα δρομολόγια προς και από Λήμνο και υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο Λαύριο - Λήμνος - Σαμοθράκη την Τετάρτη, άφιξη στην Λήμνο στις 11:30 και αναχώρηση για Σαμοθράκη στις 13:00. Είναι νομίζω ιδανικό, έχει περιθώριο για καθυστέρηση μίας ώρας. Όμως δεν υπάρχει ανάλογη περίπτωση για επιστροφή...