31 Αυγούστου, 2020

Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης: Έναρξη παρουσίασης των συνεδριάσεων - Παρακολουθήστε τη χθεσινή συνεδρίαση - Χρ. Αντωνάκη: «Σκεφτόμουν να παραιτηθώ από τον Μάρτιο. Δεν πρόκειται να ξαναείμαι Υπ. Δήμαρχος»

Η δημοτική αρχή Σαμοθρακης στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των πολιτών για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου,ξεκινάει από σήμερα την ζωντανή παρουσίαση μέσω του διαδύκτιου των θεμάτων που συζητούνται στο δημοτικό συμβούλιο,έτσι ώστε οι πολίτες του νησιού, αλλά κ όλοι οι συμπατριώτες μας ανά τον κόσμο να ενημερώνονται για τις θέσεις των παρατάξεων, αλλά κ τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου...


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
Φωτεινού Φωτιος

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου:


Αντωνάκη: «Σκεφτόμουν να παραιτηθώ από τον Μάρτιο. Δεν πρόκειται να ξαναείμαι Υπ. Δήμαρχος»

Την
δεδομένη απόφασή της να μην είναι ξανά υποψήφια Δήμαρχος στη Σαμοθράκη ανακοίνωσε η προσφάτως παραιτηθείσα Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρύσα Αντωνάκη. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα των νέων Αντιδημάρχων και δήλωσε ότι θα παρακολουθεί τα τακτικά Δημοτικά Συμβούλια όπως έχει υποχρέωση, στηρίζοντας τις επιλογές του Δημάρχου Νίκου Γαλατούμου όπως αποφάσισε η παράταξή της. Δήλωσε επίσης ότι σκεφτόταν από τον Μάρτιο το ενδεχόμενο της παραίτησής της, λόγω του κλίματος έντονης εσωστρέφειας που επικρατούσε στην πλειοψηφούσα παράταξη του σημερινού Δημάρχου.

STATUS 94,2