23 Σεπτεμβρίου, 2020

Φωτορεπορτάζ από το εργοτάξιο του "Βιολογικού Καθαρισμού Καμαριώτισσας"

Εδώ και καιρό είχα προγραμματίσει με την πρώτη ευκαιρία και τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες (δροσιά και χωρίς αέρα) να κάνω μία βόλτα μέχρι το εργοτάξιο του "Βιολογικού Καθαρισμού Καμαριώτισσας", για να δω την εξέλιξη των εργασιών και να κάνω φωτορεπορτάζ. Αυτό έγινε χθες το απόγευμα κατά και μετά το ηλιοβασίλεμα (ίσως λίγο αργά).

Εκ των προτέρων να διευκρινίσω ότι δεν έχω πολλές γνώσεις επί του θέματος. Παρακολουθώ την ... (μη) εξέλιξη του έργου εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά μέχρι εκεί, δεν γνωρίζω το χρονοδιάγραμμα του «νέου» έργου. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι έχω τις ενστάσεις μου για την χωροθέτηση του βιολογικού, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Καμαριώτισσας και κοντά στον οικισμό (απέναντι), με έναν ελαφρύ Νότιο ή Νοτιοδυτικό άνεμο πιστεύω πως όλη η "ευωδιά" θα έρχεται στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού. Ο οποίος οικισμός είναι ήδη υποβαθμισμένος, εδώ και πολλά χρόνια... Παρ' όλα αυτά είμαι αναφανδόν υπέρ της κατασκευής του και της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου.

Ας περάσω τώρα στην εξέλιξη του έργου: Νομίζω ότι προχωρούν με ρυθμούς χελώνας... Από την εποχή της καραντίνας έχουν γίνει πολύ λίγα πράγματα.

Δείτε τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι λίγο σκοτεινές, λόγω της ώρας: