30 Σεπτεμβρίου, 2020

Το αυτονόητο ΑΠΟΤΕΛΕΙ είδηση: Καθαρισμός ρεμάτων από την ΠΑΜΘ και φρεατίων από των Δήμο Σαμοθράκης

Τις τελευταίες μέρες τόσο ο Δήμος Σαμοθράκης εντός των οικισμών όσο και η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης στις περιοχές αρμοδιότητας της πραγματοποιούν τους απαραίτητους καθαρισμούς που πρέπει να γίνονται σε ετήσια βάση σε φρεάτια και ρέματα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαφυγή των όμβριων υδάτων. Υπό κανονικές συνθήκες είναι πράγματα αυτονόητα που δεν πρέπει να χρήζουν δημοσιεύσεων, αλλά πλέον όταν... γίνονται, αποτελούν κυριολεκτικά είδηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς (τον οποίο και ευψαριστώ για την ενημέρωση) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανάρτηση συνοδευόμενη από σχετικές φωτογραφίες:

Μετά τις παρεμβάσεις μας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, προχωράει με εντατικούς ρυθμούς από συνεργεία της Περιφέρειας ΑΜΘ και ο καθαρισμός των ρεμάτων στη Σαμοθράκη (Αλώνια- κάμπος, Πολυπουδι, Σκλαβούνα, Απατσανάδες κ.ά.). Προτεραιότητα στα επικίνδυνα ρέματα που είχαν να καθαριστούν είκοσι και πλέον χρόνια....







Καθαρισμός Φρεατίων από τον Δήμο Σαμοθράκης
Ανάλογο φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Σαμοθράκης κύριος Γιάννης Γρηγόραινας από τα έργα αποκατάστασης οδοστρώματος και καθαρισμού φρεατίων εντός οικισμών: