08 Οκτωβρίου, 2020

Τίποτα νεότερο για το Μ.Ι καυσίμων - Ξεκινάει η καταβολή χρημάτων για εισιτήρια της περιόδου 15/5 - 31/7 - Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης Μ.Ι επιχειρήσεων

Την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησα με email με το γραφείο αρωγής του Μεταφορικού Ισοδύναμου για να ρωτήσω κυρίως αν υπάρχει κάποιο νεώτερο σχετικά με το σκέλος των καυσίμων γιατί κάποιοι με ρώτησαν και με την ευκαιρία τους ρώτησα και για πληρωμές αν και είχα δει στην πλατφόρμα ότι κάποια από τα εισιτήρια μου είναι προς πληρωμή.

Σήμερα επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά. Όσον αφορά το σκέλος των καυσίμων δεν έχουν κάποια νεότερη πληροφόρηση, οπότε οι πολίτες - δικαιούχοι να διατηρούν τις αποδείξεις από το πρατήριο καυσίμων όταν προμηθεύονται πετρέλαιο κίνησης diesel και βενζίνη απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων. Όσοι έχετε Μ.Α.Ν (και όσοι δεν έχετε να βγάλετε) να κρατάτε τις αποδείξεις και βλέπουμε.

Για το δε σκέλος των επιβατών από σήμερα αρχίζουν να καταβάλλονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα για τα εισιτήρια της περιόδου 15/5 έως και 31/7. Όπως μου επισήμανε η υπάλληλος η διαδικασία θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος να υπενθυμίσω ότι σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για το Μ.Ι επιχειρήσεων μέχρι και της 30 Οκτωβρίου για το διάστημα 1/1/20 έως 30/6/20