25 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο 61ος κύκλος διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας - Μακάρι να τους εκατοστήσουν

Εδώ και καιρό συζητείται η επανέναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας. Ναι μεν σημαντικό θέμα, αλλά επειδή το blog είναι κυρίως τοπικού επιπέδου, δεν ήθελα να ασχοληθώ, γιατί δεν πίστευα ότι θα διεξάγονταν η σημερινή συζήτηση - συνάντηση μιας και οι ακατανομαστοι γείτονες μας μπορεί τελευταία στιγμή να κλωτσούσαν την καρδάρα...
Παρότι ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές του 61ου κύκλου και όπως ανακοινώθηκε θα συνεχιστούν στην Αθήνα, δεν προσδοκώ και δεν θέλω να προσδοκώ αποτελέσματα, γιατί σίγουρα θα είναι εις βάρος μας... Οπότε μακάρι να τους εκατοστήσουν τους κύκλους, λύση να μην βρεθεί και η κατάσταση να μείνει ως έχει... Εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι. 
Ήδη τους έχουμε δώσει, παραχωρήσει πάρα πολλά, δεν θέλουμε οι πολιτικοί μας, αμέσως μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας να εκχωρήσουν και άλλα Εθνικά μας δικαιώματα.
Αυτή είναι η μόνη σωστή και δίκαιη λύση:

Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες συνθήκες θα έγραφα πολύ περισσότερα, αλλά σήμερα με την απώλεια ενός νέου ανθρώπου στο νησί, φίλου και γείτονα δεν έχω την ανάλογη διάθεση. Ειδικά όταν με τις τρέχουσες συνθήκες δεν μπορέσαμε να τον αποχαιρετήσουμε όπως του άξιζε... Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο φίλε Γιάννη, κουράγιο και υπομονή στους οικείους του.