26 Ιανουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ Δεκεμβρίου - ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν - Λήγει η προθεσμία επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας για το 2021

Αναρτήθηκαν (σ.σ. από χθες και σήμερα) στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του μηνός Δεκεμβρίου 2020 για μη μισθωτούς  με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 29η Ιανουαρίου 2021*.

Ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ της ανάρτησης και της εμπρόθεσμης καταβολής τους είναι ελάχιστος (όπως και τις προηγούμενες φορές)  και πρέπει η Διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. να προβεί άμεσα στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να πάψει αυτό το φαινόμενο.

taxheaven.gr

* !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μπήκα να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο μου, πριν το εκτυπώσω είδα την παρακάτω σημείωση:

Το ειδοποιητήριο βέβαια επάνω έχει ως ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής, την 29/1.
 

Λήγει η προθεσμία επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας για το 2021

Μέχρι και την Κυριακή 31/1 έχουν προθεσμία οι μη μισθωτοί: αυτοαπασχολούμενοι, ελ. επαγγελματίες, αγρότες για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας για το 2021. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια παράταση, μακάρι να μην χρειαστεί, αλλά δυστυχώς το θεωρώ απίθανο...

Δείτε εδώ: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΕΦΚΑ για την Επιλογή Ασφαλιστικής Κατηγορίας Κύριας Ασφάλισης, Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών από 1/1/2021 - Βήμα βήμα η επιλογή.