27 Φεβρουαρίου, 2021

ZANTE FERRIES - Δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη απο 1 έως 31/3 - Επικοινωνία με την εταιρεία για τα δρομολόγια

Καλησπέρα σας,

Στον επισυναπτόμενο πίνακα μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια του πλοίου μας Ε/Γ -Ο/Γ "ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ" για την περίοδο 1 έως 31/03/2021.

Σας ευχαριστούμε,

ΖΑΝTE FERRIES – A.N.M.E.Z. A.E.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αρχικά η ανάρτηση αφορούσε τα δρομολόγια από 1-7/3, αλλά με νεότερο Δ.Τ η εταιρεία ανακοίνωσε δρομολόγια μέχρι 31/3.

 Θέλοντας να είμαι δίκαιος (αν είμαι το κρίνετε εσείς), όπως διαμαρτυρόμουν επί Μανούση - SAOS FERRIES, έτσι διαμαρτύρομαι και επί ZANTE FERRIES, όταν προκύπτει κάποιο θέμα.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μου εστάλη (18/2) το πρόγραμμα της εβδομάδας που τελειώνει, βλέποντας ότι και πάλι το πρόγραμμα ήταν εβδομαδιαίο, επικοινώνησα μαζί τους, γράφοντας:
Καλησπέρα σας, σήμερα θα αναρτήσω στο blog μου τα δρομολόγια που μου στείλατε χθες. Αλλά αν μου επιτρέπετε θέλω να σας υποβάλλω μία ερώτηση.
Γιατί ανακοινώνονται δρομολόγια τόσο μικρών περιόδων και όχι τουλάχιστον ενός μήνα; 
Καθώς επίσης πότε να περιμένουμε την δημοσίευση των καλοκαιρινών δρομολογίων; Η έγκαιρη ανάρτηση τουλάχιστον του κορμού των καλοκαιρινών δρομολογίων ήταν πάγιο αίτημα του επαγγελματικού κόσμου της Σαμοθράκης στην προηγούμενη εταιρεία.
Ευχαριστώ
Η απάντηση από τον κύριο Παναγιώτη Κάρδαρη ήταν άμεση, η οποία έλεγε:
Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη δημιουργική επικοινωνία μαζί μας.
Το αίτημά σας σχετικά με την ανάρτηση δρομολογίων είναι απολύτως σεβαστό & στη βάση της καλύτερης εξυπηρέτησης, ειδικά στη δύσκολη εποχή που βαδίζουμε.
Η διοίκηση της εταιρίας μας έχει ενημερωθεί ήδη επί του θέματος.
Στη διάθεσή σας.