22 Ιουνίου, 2021

Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών Θέρμων: Την Τετάρτη η αναβληθείσα συνάντηση με την δημοτική αρχή - Γρηγόραινας: Είχαμε αποκαταστήσει τις εγκαταστάσεις στα Θέρμα πριν αναρτηθούν οι φωτογραφίες

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών Θέρμων καλούσε τους κατοίκους από την Παλιάπολη μέχρι και την Άνω Μεριά σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, η οποία τελικά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του, αναβλήθηκε.
Σε νεότερη ανάρτηση στην σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων και Επαγγελματιών Θέρμων (facebook) γίνεται ενημέρωση ότι η συνάντηση με την παρουσία της δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/6 (αύριο) στις 18:30 στο παλιό δημοτικό σχολείο Θέρμων.


Γρηγόραινας: Είχαμε αποκαταστήσει τις εγκαταστάσεις στα Θέρμα πριν αναρτηθούν οι φωτογραφίες

Την αποκατάσταση των φθορών στις εγκαταστάσεις των Θερμών Λουτρών ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης Γιάννης Γρηγόραινας, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν πρόσφατα. «Είχαμε ήδη αποκαταστήσει τα προβλήματα που επισήμαναν όταν έγιναν οι αναρτήσεις και θα συνεχίσουμε βελτιώνοντας περισσότερο τόσο τις εγκαταστάσεις στα Λουτρά όσο και τις αντίστοιχες στο κάμπινγκ της Πλατιάς», είπε ο κ. Γρηγόραινας. Παράλληλα εκτίμησε ότι στις αρχές του ερχόμενου μήνα θα είναι σε θέση να λειτουργεί έναντι τιμήματος, το δημοτικό κάμπινγκ της Πλατιάς, τονίζοντας ότι η ελεύθερη κατασκήνωση στο νησί απαγορεύεται ρητά.